Opublikowano 5 listopada 201212 l 2 odcinek troche gorszy ale było kilka bekowych momentów. Za to 3 zapowiada się kozacko
Opublikowano 6 listopada 201212 l Mi się drugi odcinek podobał bardziej niż pierwszy. Dupeczka faktycznie na plus, chociaż wolałem Alishę. Akcja ze ślepą rasistką i prezerwatywą w folii była najlepsza w całym odcinku . Nie byłem przekonany co do nowych postaci, ale laska daje radę, a koleś się wyrobi, bo póki co, to tylko w akcjach ze swoją dziewczyną dawał radę.
Opublikowano 18 listopada 201212 l Strasznie popier.dolony jest ten sezon jak narazie, nie ma zadnego przewodniego watku a nowe postaci nie sa tak fajne jak byli Kelly, Alisha i Paul. Mimo to oglada mi sie bardzo dobrze, Rudy to taki Sheldon z TBBT, rozdaje i ciagnie ten wozek. J przydaloby sie zeby korzystali z tych swoich mocy bo du.pa.
Opublikowano 20 listopada 201212 l -Shit, is that - that's not marmalade, is it? -What? -It's just that yesterday... afternoon, tea-time I might have stuck my cock in that. xD Humoru jest trochę mniej niż w poprzednich sezonach ale fabularnie dalej jest ciekawie.
Opublikowano 20 listopada 201212 l Strasznie popier.dolony jest ten sezon jak narazie, nie ma zadnego przewodniego watku a nowe postaci nie sa tak fajne jak byli Kelly, Alisha i Paul. Mimo to oglada mi sie bardzo dobrze, Rudy to taki Sheldon z TBBT, rozdaje i ciagnie ten wozek. J przydaloby sie zeby korzystali z tych swoich mocy bo du.pa. To samo wczoraj mowilem Mnie juz w ogole nie rajcuja seriale bez watku przewodniego (nie mam na mysli komediowych). Edytowane 20 listopada 201212 l przez Dave Czezky
Opublikowano 21 listopada 201212 l Dlatego najlepszy sezon to nr 1 i 2. Z resztą stare postacie same się wykręcają z tego sezonu.
Opublikowano 21 listopada 201212 l Akurat dobrym pomysłem było pozbycie się Curtisa. Murzyniec przez 4 sezony ani razu beki nie dał
Opublikowano 11 grudnia 201212 l Nawet w czołówce wali brona A sezon z każdym odcinkiem coraz lepszy. PS. "If he grows up to be a pimp, a child molester or a probation worker, I will kick your arse." XDDD Edytowane 11 grudnia 201212 l przez Masorz
Opublikowano 12 grudnia 201212 l A dla mnie nie ma porównania do sezonu 1 i 2. Właściwie zero myśli przewodniej (chyba, że główny wątek tego sezonu to gość który szuka swojego penisa ). Odcinki mnie osobiście średnio śmieszą, no i właściwie nikt nie korzysta ze swoich mocy w żaden sposób. Bida.
Opublikowano 12 grudnia 201212 l I tak ogląda sie lepiej niż 90% obecnie emitowanych hamerykańskich seriali
Opublikowano 27 października 201311 l Rozpoczęcie 5ego sezonu mnie pozytywnie rozwaliło, rżałem ze śmiechu jak poyebany. Jakie motywy: - Agenci Szatana XDDDDDD - ruchanie jako sposób na wyciąganie mocy z ludzi - wydymanie kolegi w pupę, żeby wypędzić z niego Szatana XDDD - Rudy jak zwykle genialne teksty - grupa wsparcia dla ludzi z mocami - i babka co plecie na drutach przyszłość na swetereku Bez dyskusji. mocny start.
Opublikowano 1 grudnia 201311 l Guwno, nikt już nie ogląda? Sezon nawet daje radę, tylko po cholerę oni mają te moce skoro prawie w ogóle ich (w dalszym ciągu) nie używają?
Opublikowano 1 grudnia 201311 l Guwno, nikt już nie ogląda? Sezon nawet daje radę, tylko po cholerę oni mają te moce skoro prawie w ogóle ich (w dalszym ciągu) nie używają? Nawet fajny sezon. Użyją ich pewnie dopiero w finale serialu.
Opublikowano 6 grudnia 201311 l Byłem już bardzo zniechęcony poziomem Misfits po odejściu starej ekipy, ale sezon 5 mi się podoba. Szczerze mówiąc Rudy dopiero teraz przekonał mnie do siebie w stu procentach, Abby i przystojny barman z najnowszą mocą są świetni, aż trochę szkoda, że to już prawie koniec. Podoba mi się to, że od pierwszego odcinka przewija się motyw zostania "proper super heroes", a jak widać nic takiego nie ma miejsca.