Najtmer 1 082 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 siema, zakladam ten topic tu, choc w sumie mam problem z gra i potrzebuje pomocy (wole zalozyc to tu, moze ktos sie zainteresuje sama gra) wpierw problemiki (2) Pierwszy: Nie moge spatchowac gry do wersji 1.08. Mam Win7, na xp nie mialem takiego problemu (tutaj jest napisane ze "gra nie jest zainstalowana" no jak (pipi)a nie jest??! Drugi: podczas ataku frustracji uderzylem mocno o blat biurka, az sie komp zawiesil. Po restarcie w grze nie ma dzwieku, a gdy sie polacze juz z serverem to przyciski nie dzialaja (nawet myszka, a ta w menu dziala normalnie) Ogolnie dla tych co nie wiedza co to Combat: to darmowy mp do pierwszej czesci fear. jest bardzo dynamiczny, krwawy, potrafi wciagnac. gra w ktorej skill nie polega na tym, kto do kogo pierwszy wypluje 3 naboje. http://www.youtube.com/watch?v=HmOhqsbqs6I by sciagnac wystarczy googlnac + zarejestrowac sie na stronie monolithu na podstronie combat'u (trzeba podac email na ktorych dochodzi actikey) Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Drugi: podczas ataku frustracji uderzylem mocno o blat biurka, az sie komp zawiesil. Po restarcie w grze nie ma dzwieku, a gdy sie polacze juz z serverem to przyciski nie dzialaja (nawet myszka, a ta w menu dziala normalnie) Grasz na laptopie, kompie czy na biurku? :smile: Podaj specyfikację kompa/laptopa, sprawdź sterowniki. Weź nerwosol na nerwy albo pavulon żeby ręka nie była taka twarda Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 (edytowane) na kompie, ale ten stoi na konstrukcji stolu, wiec pewno poczul fale uderzeniowa hehe dobra, reinstal pomogl, teraz tylko zostaje nierozwiazywalna kwestia spatchowania z wersji 1.07 na 1.08, ktos wie ocb? Edytowane 8 Maja 2010 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 (edytowane) Which version of FEAR Combat do you have installed? Gamershell has the US, UK and German patches here. Just make sure you get the patch that says "FEAR Combat" and not FEAR 1.08. The larger FEAR 1.08 patch is the retail patch. http://www.projectorigincommunity.com/forum/showthread.php?t=10148 http://www.projectorigincommunity.com/forum/showthread.php?t=10132 Sprawdź ten link i przejrzyj to forum. Znalezienie tego wszystkiego zajęło mi 2 minuty. Google to magiczne miejsce. Edytowane 8 Maja 2010 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 no fajnie, ale moj problem nie tkwi w tym ze nie umiem sciagnac patcha do konkretnej wersji tylko dlatego ze wypie.rdala mi komunikat: F.E.A.R. is not currently installed. Update aborted. tak jest z KAZDYM sciagnietym patchem, pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi