Opublikowano 5 czerwca 201014 l Ponoc za 10< complaintow na gamertaga, user jest zmuszony na zmiane tegoz zupelnie za darmo (normalnie przyjemnosc kosztuje 800 msp). Testowal ktos, dziala to? Edytowane 5 czerwca 201014 l przez Gość
Opublikowano 5 czerwca 201014 l Kiedyś działało. Nie wiem czy nie zmienili tego. Zawsze możesz spróbować.
Opublikowano 5 czerwca 201014 l Dzisaj sie z tym na necie spotkalem i sie upewniam czy to dziala. Ogolnie kto jest chetny na zmaine moze sie zglosic, mysle ze brac forumowa pomoze ;]
Opublikowano 15 grudnia 201014 l Mój młodszy brat jest właścicielem dumnego GT: "kurczaczek96" i tak sobie myślę że chętnie by zmienił na coś normalnego
Opublikowano 29 grudnia 201014 l Ja się wczoraj zarejstrowałem ( darmowy GOLD na miesiąc ),GT zmieniłem zaraz po zarejstrowaniu (1-szy raz za darmo ), każdy następny = 800 MSP.