June 10, 201016 yr dawajcie swoje typy na lato :] ja zaczynam od mega wygodnego, przewiewnego i ogolnie luzackiego zestawu oczywiście moje dalsze pomysly nie sa zbyt orginalne - jasne spodnie, marynarskie t-shirty, mokasyny i marynarka z podwinietymi rekawami hell yeah! Edited June 10, 201016 yr by banny
June 10, 201016 yr Zgadzam się. Do tego dołożę podkoszulek, moje odkrycie zeszłych wakacji: Na to, jeśli chce się wybrać gdzieś do miasta można narzucić rozpinaną koszulkę, najlepiej w ciągle modną kratkę: Ogólnie cały ten zestaw jest bardzo ok.
June 10, 201016 yr Author wzorek kapelusza z krata sie troche kloci, ale zamysl jest jak najbardziej spoczko.. no i pasek za,(pipi),isty
June 10, 201016 yr zawsze się nosi czarne luźne spodenki i biały podkoszulek. chyba proste. najlepszy outfit na 30 stopni w cieniu bloku.
June 10, 201016 yr Ej ten typ ze sweterkiem ma taki kombinezon (koszulka połączona ze spodenkami) czy mi oczy szwankują?
June 10, 201016 yr Author Ej ten typ ze sweterkiem ma taki kombinezon (koszulka połączona ze spodenkami) czy mi oczy szwankują? nie
June 10, 201016 yr Przysiągłbym, że to kombinezon, nevermajnd. A te spodenki z H&M a są gdzieś do wyrwania czy to jakiś rzadki szit?
June 10, 201016 yr Author te szorty sa z kolekcji przeciw aids, w PL tez powinna sie zjawic (moze juz jest?)