Opublikowano 10 czerwca 201014 l dawajcie swoje typy na lato :] ja zaczynam od mega wygodnego, przewiewnego i ogolnie luzackiego zestawu oczywiście moje dalsze pomysly nie sa zbyt orginalne - jasne spodnie, marynarskie t-shirty, mokasyny i marynarka z podwinietymi rekawami hell yeah! Edytowane 10 czerwca 201014 l przez banny
Opublikowano 10 czerwca 201014 l Zgadzam się. Do tego dołożę podkoszulek, moje odkrycie zeszłych wakacji: Na to, jeśli chce się wybrać gdzieś do miasta można narzucić rozpinaną koszulkę, najlepiej w ciągle modną kratkę: Ogólnie cały ten zestaw jest bardzo ok.
Opublikowano 10 czerwca 201014 l Autor wzorek kapelusza z krata sie troche kloci, ale zamysl jest jak najbardziej spoczko.. no i pasek za,(pipi),isty
Opublikowano 10 czerwca 201014 l zawsze się nosi czarne luźne spodenki i biały podkoszulek. chyba proste. najlepszy outfit na 30 stopni w cieniu bloku.
Opublikowano 10 czerwca 201014 l Autor (niewazne, ze ma sweter:P) a te chce sobie kupic hm fashion against aids
Opublikowano 10 czerwca 201014 l Layne Staley by takich nie ubrał (i wcale nie dlatego, że nie żyje).
Opublikowano 10 czerwca 201014 l (niewazne, ze ma sweter:P) a te chce sobie kupic hm fashion against aids gej ?
Opublikowano 10 czerwca 201014 l Ej ten typ ze sweterkiem ma taki kombinezon (koszulka połączona ze spodenkami) czy mi oczy szwankują?
Opublikowano 10 czerwca 201014 l Autor Ej ten typ ze sweterkiem ma taki kombinezon (koszulka połączona ze spodenkami) czy mi oczy szwankują? nie
Opublikowano 10 czerwca 201014 l Przysiągłbym, że to kombinezon, nevermajnd. A te spodenki z H&M a są gdzieś do wyrwania czy to jakiś rzadki szit?
Opublikowano 10 czerwca 201014 l Autor te szorty sa z kolekcji przeciw aids, w PL tez powinna sie zjawic (moze juz jest?)
Opublikowano 10 czerwca 201014 l Nie widzę związku No w swetrach to tylko studenci chodzą. Eeeee nie?