Sogi 2 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=f4qU0-nNihM Na filmie powyżej możemy zobaczyć Naruto Sage Mode On walczącego z 2 ogoniastym, Sasuke wymiatającego mieczem, Paina(?)... Mi brakuje słów na opisanie tego co widziałem. Czyżby szykował się najlepszy Naruto na PSP? Gameplay zapowiada się genialnie. A to wszystko już 15 Lipca w Japonii! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Naruto spotyka Dynasty Warriors, czyli puste plansze i 2 combosy na krzyż + jeden special. Tak mi to na razie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 (edytowane) Żeby nie wyszła z tego taka kiszka jak Akatsuki Rising, bo narazie oprócz innego story arcu i większej ilości postaci, na to się zapowiada. I gdzie jest ten sage mode ? Ja widze tylko miotanie Rasenshurikenem w biju. Edytowane 3 Lipca 2010 przez Kalel Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Baaardzo średnio to wygląda, nie można zrobić gry z Naruto która by miała średnie oceny na poziomie 85-90%? Cytuj Odnośnik do komentarza
dusza(*.*) 0 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Hmmmmm Wie ktos moze czy z ta grą cos sie dzieje lub czy może wyszła bo ja jakos nic nie moge znalesc Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Jest demo na PSS. Jakoś nie mam ochoty płacić za pełną więc gdyż strasznie to monotonne jest. Na pewno nie warto kupować w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi