August 9, 201016 yr Producent: Supermassive Games Wydawca: Sony Computer Entertaiment Polska Gatunek: Party Premiera: Wrzesień 2010 Krzysztof Ibisz w roli prowadzącego. Co Wy na to? :potter:
August 9, 201016 yr az mi sie zimno zrobilo... ibisz. no ale to jest gra dla casuali wiec taka polonizacja moze byc ;]
August 9, 201016 yr O qwa, dokładnie pudziana brak. No i Kasi Cichłopek jak to Słupczasty powiedział i Anny Muchy do kompletu heh .
August 9, 201016 yr Macie jakieś większe info n/t tej gry ? To jakiś teleturniej, czy co ? edit poznajdowałem na ps3 site, ale możecie pisać, może będzie more info Edited August 9, 201016 yr by balon1984
August 9, 201016 yr Macie jakieś większe info n/t tej gry ? To jakiś teleturniej, czy co ? W Start the Party! możesz zobaczyć siebie na ekranie w serii szybkich i beztroskich gier imprezowych, z których radość czerpać może cała rodzina - użyj nowego kontrolera ruchu PlayStation Move, aby manipulować całą masą powiększonych przedmiotów - packą na muchy, kilofem czy wielką szczoteczką do zębów. Dziel się zabawą, zapraszając aż trzech graczy do gry przy użyciu jednego kontrolera ruchu. Weź udział w serii zwariowanych wyzwań z mieczami, młotami, spinkami do włosów i wiatrakami! Wybieraj spośród kilkudziesięciu różnych aktywności i już we wrześniu zacznij zabawę na całego!" http://www.ppe.pl/news-2212-Krzysztof_Ibisz_w_Start_the_Party!.html Masa mini-gierek po prostu ;]
August 9, 201016 yr Author O qwa, dokładnie pudziana brak. No i Kasi Cichłopek jak to Słupczasty powiedział i Anny Muchy do kompletu heh . Edited August 9, 201016 yr by MYSZa7
August 9, 201016 yr Powiedzcie mi, że to jest fake. Smutne czasy nadeszły, kiedy to nie wiadomo czy gra jest prawdziwa czy to tylko kiepski żart.
August 9, 201016 yr dobrze że nie pudzian xD Pudzian tanio skóry nie sprzedaje ;p;p;p To mnie polozylo
August 9, 201016 yr @Mysza, Maros Jesteście genialni z tym photoshopem ;] hehehe. Ja wiem, że burdel no ale po prostu kapitalnie by było jakbyście obok Pudziana, Krzysia, Cichojebek wstawili twarz Wesley Snipesa ;];];] Niech któryś magik obsługujący photoshopa zrobi coś takiego i nawet na priva wyśle (odpłacę w plusach) ;]. A żeby nie było offtopa hmm zastanawia mnie jakie trofea będą. Chyba biorę na premierę. Edit: Dzięki MaroS - świetne ;] Edited August 9, 201016 yr by SłupekPL