Jump to content

FALL/WINTER 2010/2011

Banny

Recommended Posts

• Replies 19
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ci projektanci chyba w życiu nie widzieli zimy... zresztą jesieni chyba też, bo jak srogo przypier.doli chłodem to te ciuszki się na ch.uj przydadzą.

przepraszam za wulgaryzmy, jestem wielce zestresowany dzisiaj.

a tak serio to kilka sztuk z powyzszych obrazkow moglbym wybrac, bo nawet dobre, niestety na chwile obecna mnie nie stac...

Też tak kiedyś miałem. Ale ostatnio co zmarznę to od razu mnie gardło boli a w gorszym wypadku jestem przeziębiony. :/ Zmarzlak się zrobiłem :D A na srogie zimy mam kurtkę jeszcze z liceum, której chyba nigdy nie oddam. Teraz szukam czegoś na późną jesień. :P Banny, ale chyba nie będziesz popi.erdalać w marynareczce i chinosach podczas zimy 100lecia? ;)

Też tak kiedyś miałem. Ale ostatnio co zmarznę to od razu mnie gardło boli a w gorszym wypadku jestem przeziębiony. :/ Zmarzlak się zrobiłem :D A na srogie zimy mam kurtkę jeszcze z liceum, której chyba nigdy nie oddam. Teraz szukam czegoś na późną jesień. :P Banny, ale chyba nie będziesz popi.erdalać w marynareczce i chinosach podczas zimy 100lecia? ;)

jasne, że tak.

kur.wa nienawidze Was :D

gadacie jak moja mama - ooo za cienko sie ubierasz, nie kupuj tego, cienkie ,zimno Ci bedzie, bla bla.

albo to tylko ja nie lubie sie grubo ubierac/jestem zimnoludkiem(nie przeszkadza mi zimno mocno)

No nie pi.r.e.r.dol mi baniak, ze jak przyjdzie -20 w nocy i bedziesz z biby nawet i wypity wracal zalozysz

solo-jacket-tux-bottega-veneta.jpg

i ci z nosa nie bedzie kapac. Nie jaraja mnie te kolekcje, nie ubieram takich ciuchow, probowalem kiedys garniturow i lakow na nogi ale czulem sie uwieziony. Jak ktos nosi to spoks, nie neguje ale dalej podtrzymuje, ze cidizajnerzy nie ogarniaja polskiej jesieni i zimy. ;\

Guest mate5

i ci z nosa nie bedzie kapac. Nie jaraja mnie te kolekcje, nie ubieram takich ciuchow, probowalem kiedys garniturow i lakow na nogi ale czulem sie uwieziony. Jak ktos nosi to spoks, nie neguje ale dalej podtrzymuje, ze cidizajnerzy nie ogarniaja polskiej jesieni i zimy. ;\

co do mody i pogody, jest jedna odpowiedź (1:27-1:50)

Edited by mate5