Jump to content

Uszkodzona karta sieciowa?

Recommended Posts

Hej, takie pytanko

Osttanio nie mogę się połączyć z xbxlive. Podpinam kabel do routera i zero rekacji, na routerze nie zaswieca sie kontrolka sygnalizujaca polaczenie (ten sam kabel podlacozny do PC nie sprawia problemow). XO przy tescie polaczenia wyswietla brak połaczenia pomiedzy xboxem a siecią.

Gdzie jest problem? Karta sieciowa w xbx nie trybi?

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Hej, takie pytanko

Osttanio nie mogę się połączyć z xbxlive. Podpinam kabel do routera i zero rekacji, na routerze nie zaswieca sie kontrolka sygnalizujaca polaczenie (ten sam kabel podlacozny do PC nie sprawia problemow). XO przy tescie polaczenia wyswietla brak połaczenia pomiedzy xboxem a siecią.

Gdzie jest problem? Karta sieciowa w xbx nie trybi?

A wcześniej działało wszystko?

Ja miałem tydzień temu taką sytuacje jak włączyłem rano xboxa nie mogło mnie połączyć z siecią. Ale jak włączyłem konsole jakąś godzinę później już wszystko było ok.

chyba nie czytacie tego co napisal pytajacy

jak kontrolka na routerze sie nie swieci o podlaczonym kablu to nie ma nic wspolnego z ustawieniami

sprawdz na poczatek kabel, czyli podlacz jakis sprawdzony kabel, musi zapalic sie zielona (lub inna zalezne od routera, nie raz sa dwie, jedna od podlaczenia druga od ruchu sieciowego, moze sie palic lub migac wazne zeby cokolwiek sie zapalilo) dioda o podlaczeniu kabla ze w ogole jest polaczenie

jak dalej nic to uwalona karta sieciowa...

Edited by Juchy
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

25 maja 2018 roku zacznie obowiązywać w Polsce Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane jako "RODO", "ORODO", "GDPR" lub "Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych"). W związku z tym prosimy o zapoznanie się ze zaktualizowaną Polityką prywatności Privacy Policy.