Jump to content

Gry dla których warto kupić kino domowe

micze

Recommended Posts

Wpadłem na pomysł tego tematu bo stałem się posiadaczem kina domowego i chciałbym się dowiedzieć jakie gry są warte przetestowania na nowym nagłośnieniu.

Myślałem żeby zainwestować w Dead Space wszak cena jest zachęcająca.

W tygodniu ogram GOW III to zdam relacje z wrażeń.

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Myślałem że Uncharted ma świetnie zrealizowany dźwięk... póki nie usłyszałem w akcji "Killzona Drugiego" ! 

To jak perfekcyjny jest tam dźwięk przestrzenny przechodzi ludzkie pojęcie. W multi przy większych wymianach ognia, gdy chowamy się za murkiem a grad pocisków dudni w przeszkodę i drugi grad przelatuje Ci ze świstem nad głową, człowiek aż boi się wychylić tak realny i dokładny jest to dźwięk :)

Battlefield Bad Company 2 plasuje się tuz za K2. Dźwięk nie jest już aż tak niebotycznie perfekcyjnie zrealizowany (co oznacza że jest "zaledwie" bardzo, bardzo dobry :) ). BC2 ma za to kozacko oddane odgłosy gdy strzelamy/jesteśmy ostrzeliwani w budynkach, pogłos jaki temu towarzyszy aż wrzuca banana na twarz. Opcja War Tapes też daje radę (w opcjach audio)

GTA IV też nie najgorzej nadaje się do podziwiania dźwięku przestrzennego. Żyjące, pełne odgłosów miasto aż otacza nas dźwiękami.

Polecam GTA IV, U1 i U2, BC2 i jako tytuł który bezapelacyjnie trzeba usłyszeć na dobrym kinie domowym Killzone 2 :)

Edited by Łebi

Battlefield Bad Company 2 plasuje się tuz za K2. Dźwięk nie jest już aż tak niebotycznie perfekcyjnie zrealizowany (co oznacza że jest "zaledwie" bardzo, bardzo dobry :) ). BC2 ma za to kozacko oddane odgłosy gdy strzelamy/jesteśmy ostrzeliwani w budynkach, pogłos jaki temu towarzyszy aż wrzuca banana na twarz. Opcja War Tapes też daje radę (w opcjach audio)

Dokłasnie BC2 i opcja War Tapes - uwaga na szyby w oknach...