Skocz do zawartości

Pes 2011 - Liga FPE

Turniej PES 2011 51 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakiej platformie ?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Chciałbym się dopisać. jestem ostatnią osobą która jest zapisana w topicu zapisów a która nie może grać. Dołączcie mnie

• Odpowiedzi 228
  • Wyświetleń 25,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja jeszcze nie mam bo czekam na paczkę z UK ale myślę, ze można niedługo zaczynać losowanie drużyn, żeby każdy oswoił się ze swoim klubem

Opublikowano

Kurde ciężko kogoś złapać na Comunity o której bywacie? Ja jestem przeważnie po 22.

Opublikowano

Witam,

Zapraszam do zapisywania się do "Mini Liga PSX EXTREME". Jest to tryb gry który znajdziemy w głównym Community "Psx Extreme". Czyli wchodzimy normalnie na Community "Psx Extreme" dalej na Community League i tam jest "Mini Liga PSX EXTREME". Można tam rozgrywać mecze poza główną walką w lidze. Ile kto chce i z kim chce. Wybór drużyn oczywiście dowolny z możliwościami powtarzania się.

Założyłem tą ligę po prostu po to by można było pograć z czytelnikami Psx Extreme i forum nie tylko kilka razy w tygodniu:)

Opublikowano

Witam,

Zapraszam do zapisywania się do "Mini Liga PSX EXTREME". Jest to tryb gry który znajdziemy w głównym Community "Psx Extreme". Czyli wchodzimy normalnie na Community "Psx Extreme" dalej na Community League i tam jest "Mini Liga PSX EXTREME". Można tam rozgrywać mecze poza główną walką w lidze. Ile kto chce i z kim chce. Wybór drużyn oczywiście dowolny z możliwościami powtarzania się.

Założyłem tą ligę po prostu po to by można było pograć z czytelnikami Psx Extreme i forum nie tylko kilka razy w tygodniu:)

Dobry pomysł :) Będę tam wpadał.