Jump to content

Pes 2011 - Liga FPE

ciupak32

Turniej PES 2011  

51 members have voted

1. 1. Na jakiej platformie ?

Recommended Posts

Posted (edited)

Mam pytanie do graczy pesa: graliscie ligę online na ps3 w pes 2010 na jakiejś stronie?

Bedzie kontynuacja w pes 2011?

Jesli będą chętni da się dużo zrobić :)

Cris:Dobra to ja proponuję taką wstępną listę chętnych , kto jest za niech się tu wpiszę.

Zobaczymy czy to ma sens.

Edited by ciupak32
  • Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam pytanie do graczy pesa: graliscie ligę online na ps3 w pes 2010 na jakiejś stronie?

Gram na gamesleague.net i gramy już ostatni sezon w PES2010 - później już tylko 2011 :)

Posted

normalnie można by zrobic lige na stronie - tabela, punkty za mecze do rankingu.

www.pesarena.pl mam tam wtyki wiec dałoby sie to zorganizować , ale musi sie zglosic co najmniej 15 graczy...

Posted

Gram na gamesleague.net i gramy już ostatni sezon w PES2010 - później już tylko 2011 :)

Dużo was tam grało?

Posted

Ja, naturlys! Jestem za ale powiedz jak by to wygladalo?

Normalnie - liga powiedzmy na 20 graczy ,kazdy ulubionym zespolem , mecz i rewanz z kazdym ,tabela z punktami np 5 kolejek (meczy ) na tydzien lub 10 - wszystko jest do ustalenia...

Posted (edited)

Ja, naturlys! Jestem za ale powiedz jak by to wygladalo?

Normalnie - liga powiedzmy na 20 graczy ,kazdy ulubionym zespolem , mecz i rewanz z kazdym ,tabela z punktami np 5 kolejek (meczy ) na tydzien lub 10 - wszystko jest do ustalenia...

Po prostu marzę o tym,by zagrać w lidze,gdzie na 20 drużyn 10 to Real,5 Inter a 5 Barcelona.

Super pomysł.

Generalnie mam środki(odpowiedni program do lig) i doświadczenie by to poprowadzić,ale na pewno nie w takiej formie.

Edited by Ader
Posted (edited)

Proponuje coś w ten deseń,jeśli chodzi o teamy :

# Sevilla

# Villarreal

# Fiorentina

# Genua

# Lazio

# Bordeaux

# O. Lyon

# O. Marsylia

# FC Porto

# Napoli

# Everton

# Udinese

# Portsmouth(Pompy)

# Blackburn Rover(Lancashire)

# PSG

# Ajax Amsterdam

I kolejna ważna kwestia - o jakiej platformie rozmawiamy,bo się okaże,że jest 20 osób,ale każdy by chciał grac na innej platformie :)

Edited by Ader
Posted

a moze wybrac 20 najlepszych druzyn i kto pierwszy ten lepszy?

To jest akurat słabszy koszyk,ale można zagrać silniejszymi np.:

Barcelona

Real

Inter

Milan

Roma

Juventus

MU

Chelsea

Arsenal

Liverpool

Valencia

Atletico Madryt

Manchester City

Sevilla

Lyon

Marsylia

Tottenham

To są teamy dobrane pod PESa 2010,staty w 2011 są inne więc pewnie trzeba będzie zmodyfikować.

Posted

Ja jestem chetny, platforma PS3. Ale tylko i wylacznie,jesli nie beda sie powtarzac zespoly;) Jesli znajdzie sie nas 20 osob,kazdy zglosi propozycje zespolu i potem zrobimy losowanie.

Posted

I losowanie drużyn online na skypie ;)

wystarczy ze organizator wyciagnie losy z czapki u siebie w domu, uprzednio losujac kolejność zawodników, dla ktorych bedzie wyciagal losy. Pancerek w ten sposob organizowal lige i bylo mega duzo funu.