Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Czy ja czasem w 0:36 w tym trailerze nie widzialem przypadkiem goscia z Linkin Park :potter: ?

Btw po obejrzeniu trailera moge powiedziec omujborze. I to 3D w kazdym filme z dupy teraz wciskaja :=/ cos jak z filmami w kolorze / z dzwiekiem 100 tys. lat temu.

Najlepsza czesci pily to nr 1, potem mogli sobie odpuscic.

• Odpowiedzi 113
  • Wyświetleń 35,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Byłem wczoraj w kinie i nie zawiodłem się. W sumie jest to film dla fanów serii, który nie próbuje nic na nowo tłumaczyć, tylko wrzuca nas między część 1 i 2. Ba, początek gdyby nie jedna scena (wrzuc

• Podbijam, kolejna piła w sklepach.

• II KoBik II
    II KoBik II

Wchodzi spoko bo jak sie oglada jeden po drugim to niemal jak serial i to za(pipi)isty nawet. Pomijajac odcinanie konczyn to fabularnie całkiem zgrabnie.

Opublikowano

Soul, 7 raczej, chyba, ze czesci 6 tez nie widziales.

Nie moge sie doczekac tego epickiego go,wna.

Widziałem, nawet w kinie byłem, tylko tego tyle, że już rachubę straciłem, 6 też całkiem spoko.

Opublikowano

Ja rozrozniam tylko 1,2,3 reszta zlewa mi sie w jedno (pipi). Obejrze oczywiscie nie w kinie, tylko aby... juz nawet nie wiem po co ja to ogladam.

Opublikowano

Ja rozrozniam tylko 1,2,3 reszta zlewa mi sie w jedno (pipi). Obejrze oczywiscie nie w kinie, tylko aby... juz nawet nie wiem po co ja to ogladam.

Bo ku.r.w.a kocham jak Jigsaw sie pojawia we fleszach i mowi "przewidzialem to jakies 7 lat temu", muahahaha. Trzeba isc do kina i zobaczyc jak okazuje sie, ze stary pryk ma sie nad wyraz dobrze! On zyje! O_O

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ja (pipi)e przeciez po tym zakonczeniu spokojnie moga robic 8 czesc.

Opublikowano

No, ale i tez nie musza, bo wszystko juz wyjasniono, kazdy film mozna mkontynuowac, tutaj przynajmniej nie ma cham,skiego cliffhangera.

Opublikowano

ile jest jigsawa i w jakiej formie się pojawia?

Opublikowano

2-3 flashbacki, razem koło 2 minut bedzie.

Opublikowano

to nie idę. w dobie dynamicznego rozwoju piractwa R5 pewnie będzie jutro.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

no isc nie trzeba, za dobry avi ocene mozna podniesc do 7+, bo siano w kieszeni ;]

a dla efektu 3D powiedz starej zeby rzuciła Ci wedlina z lodówki w twarz zza monitora co 10 minut.

Edytowane przez caps_LOCK_masta

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest już jakaś sensowna wersja? R5 albo jakiś dvd screener?

Same camy niestety.

Już jest R5.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Końcówka jest MEGA :biggrin:

Opublikowano

Tragedia - 2 glowne postacie niezniszczalne jak robocopy do tego twist na koncu rodem z prison break. Porazka. 30 min sciagania r5 na marne.

Edytowane przez Yacek

Opublikowano

Obejrzałem to arcydzielo w jakies 30 minut, jedynce co mi sie podobalo to pierwsza pulapka i ostatnie 4 minuty filmu. Bida z nedza.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kolejna chu.jowa piła, chyba jedna z gorszych - 3,5/10. połówka za to w jaki sposób potraktowano czestera z linking park.

Opublikowano

Pila jak Pila, ale ta mnie wyjatkowa meczyla. Moze to z faktu, ze juz po polowie filmu bylo wiadomo, ze film sie skonczy tak ja kto ludzie przewidzieli trzy Pily temu.

Opublikowano

moja ulubiona scena to ta w której doktorek zaczyna ostentacyjnie bić brawo na spotkaniu ofiar jigsawa i wyłaniać się powoli z ciemności. co za dramatyzm!

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

W tej czesci bezapelacyjnie wzorowal sie na Herr Flicku z Allo Allo

Opublikowano

no ale na pewno najbardziej gore piła, to trzeba przyznac.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mi najbardziej podobał się początek, taka powinna być kara za zdradę ;]

Edytowane przez Soul

• 6 lat później...
Opublikowano

W październiku najnowsza część Piły zatytułowana "Jigsaw". No będzie oglądane z samej ciekawości. Ostatnio robiłem maraton i 7 części weszło spoko. :D

Opublikowano

Wchodzi spoko bo jak sie oglada jeden po drugim to niemal jak serial i to za(pipi)isty nawet. Pomijajac odcinanie konczyn to fabularnie całkiem zgrabnie.

Opublikowano

jak miałem 13 lat to pamiętam że jarałem się fabułą Piły