Opublikowano 2 października 201014 l 4.10.10 to data premiery czwartego albumu Abradaba - Abradabing. Można odsłuchać go na mySpace ON Usłysz mój głos 2010 Mamy królów na banknotach Zawalidroga Dzik - gość. Koniu i Abdul (Kontrabanda) Choć na słowo Globalne ocieplenie Gniew - gość. Frenczman Czy słyszycie skit? Czuję się jak - gość. O.S.T.R. i DJ Haem Śmierć wielu serc Yo yo Więc wiedz - gość. Cadillac Dale Język giętki - gość. Gutek Spadam Autro Produkcja - Abradab ft. OSTR i skrecze dj FEEL-X'a Jak wam się podoba ? Mi bardzo. !!! Promo video !!! -
Opublikowano 6 października 201014 l Jak będzie instrumental to sobie ściągnę, bo akurat lubię Ostrego w roli producenta.
Opublikowano 16 października 201014 l mnie sie podoba... dab ma fajne klimaty... no i klip promujacy jest wyiebisty
Opublikowano 18 października 201014 l Autor mnie sie podoba... dab ma fajne klimaty... no i klip promujacy jest wyiebisty dokudanie tak !!!
Opublikowano 24 listopada 201014 l A mnie płytka sie podoba i uważam że w końcu Abradab w dobrym kierunku kombinuje, jest ta płytka taka troche powiedzmy dojrzalsza. "- wiesz Oswald, ja to bym roz(pipi)ł całki świat. - a czymu? - bo mam tako energia" xd