Jump to content

PES 2011 XBOX LIVE Baza Graczy

raulos

Recommended Posts

Po tym co odwaliło Konami przez ostatnie 3 lata wiele osób porzuciło Pesa w tym ja. W sród znajomych na mojej liście również sie przeżedziło. Nie mniej jednak ciągle wierzyłem w Pesa no i stało się Król powrócił. Przeglądając codziennie temat PES 2011 okazało się że niewielki procent to gracze na konsoli MS. Chciałbym stworzyć w tym temacie liste chętnych - nie od niedzieli a ( hardcoreowych Pesowców ) wśród naszych forumowiczów do pogrania online na X360 .

GT: Raulos

Edited by raulos
  • Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ofc niedowidzacy, nie umiejacy czytac Grzes wie lepiej. Polskie community z iksa bylo tak z(pipi)ane, ze mialem AZ 2ch znajomych. Z reszta nie warto bylo obcowac. Z ligi zrezygnowalem po 5 meczach, bo po 4 grach sypaly sie bluzgi. SUPER ZNAJOMI GRZEGORZ

PS. ostatnio wszedlem na fifa.pes.com.pl zobaczyc co sie dzieje, czy bedzie sens tam pograc i... community z iksa bluzgalo swojego admina. SUPER

Edited by Matinx
  • 3 weeks later...

ta jasne, lons nie jest liczony *100 :potter:

Raulos - poszukal ludzi na jakims forum, w jakiejs lidze.

Byś się zdziwił i to grubo. Ja już mam 35 znajomych grających regularnie w Pes 2011 oczywiście na PS3. Przecież nie na x'a z gościami pokroju Pilickiego :teehee: :teehee: :teehee:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 7 months later...