Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pytanie związane z kontem

Featured Replies

Opublikowano

Posiadam zbanowaną konsolę premium. Kupiłem nową konsolę slim. Trochę grałem na tamtej konsoli ale profil odzyskałem jeszcze sprzed bana. I tutaj moje pytanie: Czy jeśli przekopiuj profil ze starego dysku na nowy to nie stracę GS które już zdobyłem online na nowej konsoli.

Z góry dziękuję

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 690
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ze zbanowanej konsoli z tego co piszą w sieci, nie da się przenieść profilu na legalny sprzęt.

Co do tego co zrobiłeś online - nie stracisz.

Opublikowano

Jedyna opcja, to chyba "odzyskanie konta" na nowej konsoli. Będziesz miał wszystkie punkty, które zdobyłeś będąc online, a wszystko co zdobyłeś po banie stracisz ;)

Opublikowano
  • Autor

Jedyna opcja, to chyba "odzyskanie konta" na nowej konsoli. Będziesz miał wszystkie punkty, które zdobyłeś będąc online, a wszystko co zdobyłeś po banie stracisz ;)

Chyba nie potrafisz czytać.

Ping ja już odzyskałem konto tylko jeśli bym przeniósł na slima to czy bym stracił. Chyba jasno napisałem.

Opublikowano

Ja też jasno napisałem.

"Ze zbanowanej konsoli z tego co piszą w sieci, nie da się przenieść profilu na legalny sprzęt."

Minuta spędzona z google:

http://www.animenews.biz/microsoft-disables-hard-drives-on-banned-consoles-2418/

"Your gamertag will be corrupted EVERY SINGLE TIME it is used on a banned console. This means you cannot use your banned console to play backups offline just to get achievements ? it wont work, the second you put your profile back on a good 360, it will be corrupted and all progress lost. There is no way around this."

Myślę, ze ten cytat mówi wszystko.

Opublikowano
  • Autor

Rozumiem tylko po co napisałeś to drugie zdanie ?

Opublikowano

Które? :)

Generalnie jeśli byś przeniósł profil ze zbanowanego sprzętu i profil by się "zepsuł", to tak czy siak po odzyskaniu konta z Live, byś miał te osiągnięcia, które zrobiłeś na legalnej konsoli i 'zuploadowały' się na serwer.

Mówiąc krótko - to co zrobiłeś na premiumie po banie jest nie do odzyskania. W taki sposób MS się zabezpiecza przed tłuczeniem punktów na backupach.

Opublikowano
Ze zbanowanej konsoli z tego co piszą w sieci, nie da się przenieść profilu na legalny sprzęt.

Da się - http://www.360-hq.com/xbox-tutorials-113.html :] Sam testowałem :P

PS. Do skopiowania profilu na pc mozna tez użyc pendrive'a. Trzeba skonfigurować w Xboxie, wrzucić na niego profil, a do przeniesienia go na dysk twardy PC w celu "naprawienia" sprawdzi się USB Xtaf Gui (czy jakoś tak :P)

Edytowane przez Solid_Snake_1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.