Posted November 5, 201014 yr Nie widziałem tematu więc zakładam. Chętnie pogram w castle crashers i porobię trofea, mój psnid: CzapaPL
November 6, 201014 yr Ja również, tylko nie chodzi mi o specjalne ustawki aby ponabijać trofea, tylko żeby przejść całą kampanię (oczywiście nie na jednym posiedzeniu) ze zgraną ekipą (najlepiej w czwórkę) i dobrze się bawić. Najbardziej pasuje mi późnymi wieczorami. Niestety na razie nie mam hs. Jakby co mój psn id: EADOMS.
November 7, 201014 yr Ja również, tylko nie chodzi mi o specjalne ustawki aby ponabijać trofea, tylko żeby przejść całą kampanię (oczywiście nie na jednym posiedzeniu) ze zgraną ekipą (najlepiej w czwórkę) i dobrze się bawić. Najbardziej pasuje mi późnymi wieczorami. Niestety na razie nie mam hs. Jakby co mój psn id: EADOMS. A mam pytanie, czy grając online, np. jak gram sobie z kumplem we dwóch kampanie w coopie(ale na jednej konsoli), to może ktoś do nas dołączyć?
November 7, 201014 yr Ja również, tylko nie chodzi mi o specjalne ustawki aby ponabijać trofea, tylko żeby przejść całą kampanię (oczywiście nie na jednym posiedzeniu) ze zgraną ekipą (najlepiej w czwórkę) i dobrze się bawić. Najbardziej pasuje mi późnymi wieczorami. Niestety na razie nie mam hs. Jakby co mój psn id: EADOMS. A mam pytanie, czy grając online, np. jak gram sobie z kumplem we dwóch kampanie w coopie(ale na jednej konsoli), to może ktoś do nas dołączyć? Nie da rady.
November 7, 201014 yr Dołączyć nie, ale można zrobić sesję: Dwie osoby na jednej konsoli plus dwie z różnych konsol i grać w czwórkę.
November 10, 201014 yr Czy w multi mogą powtarzać się postacie? Czy każdy musi grać inną? I pytanie,czy chcecie grać od nowa postaciami od 1 lvlu, czy już postaciami który jakiś tam lvl posiadają? Jak coś to mam ziomka a prądem na 26 a ogniowego na 17 lvlu.
November 10, 201014 yr Author Czy w multi mogą powtarzać się postacie? Czy każdy musi grać inną? I pytanie,czy chcecie grać od nowa postaciami od 1 lvlu, czy już postaciami który jakiś tam lvl posiadają? Jak coś to mam ziomka a prądem na 26 a ogniowego na 17 lvlu. Niestety ale nie mogą się powtarzać. Każda osoba musi grać inną postacią.
November 10, 201014 yr Ja też bym chętnie w końcu przeszedł grę w co-opie. Jest nas czterech więc akurat. Kiedy Wam najlepiej pasuje aby pograć??
November 11, 201014 yr Ja z czapą będziemy grać koło 22. Pasuje Ci o tej porze? Zawsze lepiej w trójkę. P.S. Czemu do ciebie nie można wysyłać PW?? Edited November 11, 201014 yr by MBeniek
November 11, 201014 yr Ja z czapą będziemy grać koło 22. Pasuje Ci o tej porze? Zawsze lepiej w trójkę. P.S. Czemu do ciebie nie można wysyłać PW?? Juz mozna, mialem pelna skrzynke. Jesli bede dostepny na PSN, to na pewno zagram. Rozumiem, ze bedziemy grac od 1 lvlu? Bo niestety gram ta sama postacia co Czapa...
November 11, 201014 yr Kurcze też chętnie bym pograł w co-op'ie z kimś konkretnym. Jakby coś to śmiało invantujcie ,a i gram Lodowym Rycerzem 63lvl i Industrialistą 21 lvl. PS. Szukam okazjonalnie kogoś z kimś byłbym wstanie rozwalić Insane mode. PS2. Jak coś to posiadam to śmieszne urządzenie do rozmów w czasoprzestrzeni. Edited November 18, 201014 yr by Szalona Małpka
November 15, 201014 yr szukam osób z ktorymi przejde insane mode. mam rycerza ogniowego na 48 i pare innych slabszych. nick: DaNtE_PL
March 22, 201114 yr Witam Poszukuje chetnych do gry na poziomie insane. Moj poziom 52lv orange knight