Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Internet bezprzewodowy i XBOX LIVE<-------POMOCY...!

Featured Replies

Opublikowano

Witam , od dłuższego czasu przymierzam się do napisania tego tematu . Otóż , w miejscowości której mieszkam miałem możliwość założenia internetu radiowego , lecz wystąpił prolem . Na drodze nadajnika stoi duże drzewo , i w związku z tym musiałem zakupić internet bezprzewodowy z PLAY . Internet dobrze chodzi , natomiast , ja bym chciał grać prze LIVE (I jeszcze na dodatek 10 listopada będzie on w Polsce) i tu pojawia się moje pytanie .Czy da się podłączyć modem z PLAY pod Xboxa i grać w multi , czy niestety nie ma takiej opcji . Będę wdzięczny za pomoc . Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 633
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

na takim necie można grać ale musisz modem podpiąć pod pc i udostępnić połączenie (np. łączysz pc i konsolę kablem ethernet)

neta takiego nie polecam - wysoki ping, limity danych, drogi abonament - to już lepiej ściąć drzewo :D

Opublikowano

Witam , od dłuższego czasu przymierzam się do napisania tego tematu . Otóż , w miejscowości której mieszkam miałem możliwość założenia internetu radiowego , lecz wystąpił prolem . Na drodze nadajnika stoi duże drzewo , i w związku z tym musiałem zakupić internet bezprzewodowy z PLAY . Internet dobrze chodzi , natomiast , ja bym chciał grać prze LIVE (I jeszcze na dodatek 10 listopada będzie on w Polsce) i tu pojawia się moje pytanie .Czy da się podłączyć modem z PLAY pod Xboxa i grać w multi , czy niestety nie ma takiej opcji . Będę wdzięczny za pomoc . Pozdrawiam.

Sam mam Play Online, podczepiam X360 pod laptopa "skrętką".

O ile można ściągnąć sobie kilka dem raz na miesiąc, z graniem raczej będzie kiepsko...

Jak napisał maciekww28: dość wysokie pingi, chociaż sam grałem na Halo 3 i na kilka sesji raz mi się zdarzyły dość paskudne lagi, ale na dłuższą metę jednak nie polecam.

A czy przypadkiem nie masz możliwości podpięcia sobie wimax z Netii? Sprawdź na mapce/stronie zasięg nadajników. Ceny dość znośne: 49,90 za 1 MBit, podłączenie ok. 99 zł, a drzewa na technologię wimax nie mają żadnego wpływu.

http://www.netia-wimax.pl/index.php?id=3

Cholercia, może sam założę...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.