December 7, 201015 yr Dziwię się, że jeszcze nie ma takiego tematu, zatem: Wczoraj ujrzał światło dzienne singiel: http://www.youtube.com/watch?v=XXIY6GKus28 Płyta ma ukazać się "w połowie grudnia". Ja czekam i generalnie jaram się.
December 8, 201015 yr Nie podoba mi się bit, a "nowy" Kasta jakoś w ogóle mniej do mnie trafia, niż ten z Kastanietów (powiem bez bicia, że stare płyty nie tak dawno przesłuchałem pierwszy raz). Sprawdzić sprawdzę, 13stka miała kilka naprawdę dobrych kawałków, ale na dłuższą metę nie była jakąś mocarną płytą.
December 20, 201015 yr Sprawdzę na pewno, szkoda tylko że sklepowa premiera dopiero w przyszłym roku Nadzieje związane z tą płytą mam spore, mogłaby rozwalić połowę produkcji tego roku łącznie z Totemem, który, powiedzmy sobie, nie był wspaniały. Zobaczy się
December 20, 201015 yr Po promomixach twierdzę, że szykuje się solidne płyciwo. Kawałek z Porkiem FTW!
December 21, 201015 yr porkinson powinien wydać solo, a nie szad Kiedy ty znajdujesz czas na sluchanie tego wszystkiego? W mpk?? Rozkminiasz kazdego co i jak. Szacun tekowski! o_O
December 21, 201015 yr I szad, i porkinson sie nadaja do wachania fiutow starym ludziom. Nigdy nie rozumialem fenomenu 3w, dla mnie to wacki byly od zawsze. Anyway, na kaste nowego czekam, moze byc ciekawiej niz na marnej 13-stce.
December 22, 201015 yr Info: Waldemar Kasta - Prawda Naga (Grudzień 2010)Jakość : 320kb/s Format : mp3 Tracklista: 1 INTRO2 KRÓL ft DONGURALESKO 3 BÓL ft NULLO 4 POWRACAM 5 FLOW 6 ŁATWOPALNI 7 SKIT 8 KASTASTYL ft SZAD 9 AKORDEON ft JARECKI, GRUBSON 10 BY 11 READY ft DEADLY HUNTA 12 MINA 13 OUTRO CD2 1 INTRO 2 TA GRA 3 DZIECI 4 A GDYBY TAK ft MASS CYPHER 5 KOMBATANT 6 FANFA ft DEADLY HUNTA, GRUBSON 7 SKIT 8 FEJM ft PORK 9 WEŹ 10 MIOTAM ft DEADLY HUNTA 11 DZIŚ 12 WEJŚĆ 13 OUTRO DL: Ch,uj w du,pe prawilniakom - odPEBujcie sie, muahahahaha Edited December 23, 201015 yr by 2razyjot
December 22, 201015 yr Usuń ten link, bo warna dostaniesz. Przeciez to nie link do pliku baranie. Ale link do strony skąd można pobrać, cieciu.
December 23, 201015 yr Akurat dla mnie masz stajla jest za(pipi)is,cie bekowe i wkreca sie na impreske, lubei ten kawalek serio. Pewnie nie pamietasz zamierzchłych czasow, jak ten kawalek wchodzil do ramowki vivy, lecialo non-stop i beka byla grana. Po prostu nie podoba mi sie rap serwowany przez 3w, dobry mieli jeszcze kawalek co nazywal sie chbya wuuf, ale to ze wzgledu na goscinne zwrotki. Nudni sa i nie kreci mnie ich wizja rapu. A kaste za moment sprawdze, dobre moze byc, szkoda tylko tego murzynstwa na ficie.
December 23, 201015 yr Usuń ten link, bo warna dostaniesz. Przeciez to nie link do pliku baranie. Ale link do strony skąd można pobrać, cieciu. Daj juz spokoj. PLZ.
December 23, 201015 yr Usuń ten link, bo warna dostaniesz. Przeciez to nie link do pliku baranie. Ale link do strony skąd można pobrać, cieciu. Daj juz spokoj. PLZ. Spoko, przecież to nie ja zacząłem.
December 25, 201015 yr Spoko, przecież to nie ja zacząłem. Nie ma to jak chęć do powiedzenia ostatniego zdania śmiecąc w topicu przy okazji cnieeE? A co do płytki to Fanfa ma kosity bit, gural bardzo spoko pojechał poza tym trililili srarara, kastastyl i parę innych kawałków też wpada w ucho. Nie podobał mi się specjalnie kawałek z Grubsonem i kimś tam jeszcze, może dlatego że za nim nie przepadam Ogólnie- jest dobrze, mogło być lepiej. Po cichu liczyłem na coś około płyty roku, no ale raczej nie
April 7, 201115 yr Akordeon to dla mnie porażka - dziwię się że zrobił coś takiego. Ogólnie płyta nawet ujdzie, ale jak dla mnie to nie jest to co Waldek może naprawdę pokazać. Jednak bity Whitegouse'u robią swoje. Nie mówię że Donatan robi słabe bity czy coś, ale dla mnie bity Magiery i Laski to jest ekstraklasa w Polskim rapie