December 18, 201015 yr Pół miliona polygonów na auto premium to nie na darmo. Zupełnie przypadkowo odkryłem, jak subtelnie auta ulegają destrukcji - mam 13 lvl i odpaliłem szybki wyścig. Tu możecie zobaczyć efekty - zniszczenia karoserii wymiatają! (dużo zdjęć w 1920x1080 wraz z komentarzem). http://graniaczas.blogspot.com/2010/12/system-zniszczen-gt5-diabe-tkwi-w.html Zapraszam!
December 18, 201015 yr Piękno byłoby gdyby przy większym dzwonie fura całkowicie odmawiała posłuszeństwa, a silnik szedł się ... Niby zniszczenia są, ale zbyt wolno się to wszystko dzieje.
December 31, 201015 yr Tak, od razu skojarzyło mi się ze zdjęciami jakie niedawno na innych forach wstawiałem ;] Edited December 31, 201015 yr by łosion
December 31, 201015 yr Producent stwierdził że po co bawić się w zniszczenia skoro fotoshop jest tak potężnym narzędziem że dzięki niemu da się je zrobić w grze
December 31, 201015 yr Poza tym, zauważyłem, że różne samochody się różnie niszą. Mówię oczywiście o premium. No np. ten golf się niszczy jak standard - czyli zrobiony jest z 'gumy'' ;D A taki mercedes C63 AMG ma podział na błotnik, maskę itp. I każda część się niezależnie wgniata. A taka Civic (premium) to chyba zrobiona jest z tytanu, za nic nie da się jej choćby (tak się to pisze?) wgnieść. Standard pominę, bo ich zniszczenia polegają podniesieniu lub obniżeniu fragmentu karoserii ;]