Opublikowano 18 grudnia 201014 l Pół miliona polygonów na auto premium to nie na darmo. Zupełnie przypadkowo odkryłem, jak subtelnie auta ulegają destrukcji - mam 13 lvl i odpaliłem szybki wyścig. Tu możecie zobaczyć efekty - zniszczenia karoserii wymiatają! (dużo zdjęć w 1920x1080 wraz z komentarzem). http://graniaczas.blogspot.com/2010/12/system-zniszczen-gt5-diabe-tkwi-w.html Zapraszam!
Opublikowano 18 grudnia 201014 l Piękno byłoby gdyby przy większym dzwonie fura całkowicie odmawiała posłuszeństwa, a silnik szedł się ... Niby zniszczenia są, ale zbyt wolno się to wszystko dzieje.
Opublikowano 31 grudnia 201014 l Tak, od razu skojarzyło mi się ze zdjęciami jakie niedawno na innych forach wstawiałem ;] Edytowane 31 grudnia 201014 l przez łosion
Opublikowano 31 grudnia 201014 l Producent stwierdził że po co bawić się w zniszczenia skoro fotoshop jest tak potężnym narzędziem że dzięki niemu da się je zrobić w grze
Opublikowano 31 grudnia 201014 l Poza tym, zauważyłem, że różne samochody się różnie niszą. Mówię oczywiście o premium. No np. ten golf się niszczy jak standard - czyli zrobiony jest z 'gumy'' ;D A taki mercedes C63 AMG ma podział na błotnik, maskę itp. I każda część się niezależnie wgniata. A taka Civic (premium) to chyba zrobiona jest z tytanu, za nic nie da się jej choćby (tak się to pisze?) wgnieść. Standard pominę, bo ich zniszczenia polegają podniesieniu lub obniżeniu fragmentu karoserii ;]