Jump to content

Jakie gry z najlepszym dźwiękiem

Daro^^

Recommended Posts

• 1 year later...
Posted

Witam sorry że odkupuje swój stary własny temat ale może ktoś zaproponuje jakieś tytuły ze świetną stroną audio, faktycznie dead space zarówno jedynka jak i dwójka prezentują fenomenalny poziom audio pograłem też w call of duty mw2 i batlefield bad company 2 i battlefield 3 ale żadna z tych gier nie dorównuję dead space, macie jeszcze jakieś propozycję ? platforma dowolna pc, xbox, ps3, tylko nie na wii :)

Posted

Uncharted grałem we 2 części spoko , heavy rain nie miałem okazji God of War grałem świetne audio nawet z Lindą ,dzięki za propozycje :)

Posted

W Skyrimie jest spoko, no i FIFA 11 dawała radę. W 12 jakby jest trochę gorzej.

I również ciekaw jestem innych propozycji bo przy niektórych grach, mam wrażenie że twórcy nie wykorzystali potencjału drzemiącego w moich głośniczkach :(

• 1 month later...
Posted

Wiesz jeśli chodzi o dobry dźwięk to polecam zakup kabla optycznego (jeśli jest taka możliwość) i zagranie sobie w jakąś strzelankę bądź przygodówkę. Albo w coś gdzie naprawdę dużo się dzieje (nawet fantasy). Gdybyś miał ochotę tylko przetestować dźwięk, nie koniecznie przez grę to polecam film blu-ray Helikopter w ogniu / Black Hawk Down albo koncert na blu-ray'u typu Eminem albo Amy Winehouse (te 2 koncerty sam posiadam więc tylko te mogę ci polecić do testowania dźwięku bo o innych koncertach na bd nie mam pojęcia czy dają radę dźwiękowo czy nie ale stawiam, że tak :D) Pozdro.

• 1 year later...
Posted

Witam. :yes: Jeśli chodzi ci tylko o dzwięk DOLBY GIGITAL 5.1 to polecam grę na playstation 3 tytuł RAYMAN ORIGINS animka gra dzwięk  klasa  REFERENCYJNA oraz UNCHARTED DRAKE  FORTUNE  a także numer jeden gra do tej pory nie pobita dzwiękowo HEAVENLY SWORD :nyam1:  gra bardzo WYMAGAJĄCA od sprzętu AUDIO oraz kolumn subwooferów   najwyszej klasy. Pokaz możliwośći PS3 udzwiękowienie tej gry to poezja  klasa H-END   . Polecam także grę Crisis 2  

Pozdrawiam :hi:      

• Upvote 1
Posted

klasa referencyjna? hi-end przy konsoli?! Nie rób sobie jaj..

chyba, że masz kolumny ze wzmakiem za min. 20 000zł ,a do tego kable za 2000 i odpowiednią akustykę pomieszczenia,

zależy też co rozumiesz przez pojęcie "Hi-End".

Guest UnexpectedBoy
Posted

Dolby Digital to juz troche przezytek, lepiej w DTS, DTS-HD Master Audio, Dolby TrueHD z Blu-Ray.