Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Dodaj kilka zloty i poszukaj Xbox One pada na kabelku, najlepsza opcja, bo potem nie ma kłopotów z ustawianiem pada nigdzie

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 78
  • Wyświetleń 162,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bezprzewodowy potrzebuje przystawki, kablowy po prostu podpinasz i na W7 wzwyż samo wykryje.

• Samemu miałem masę problemów z DS2 + Monitjoyem, więc powiedziałem, że ja to serdecznie pierwiaszczę i kupiłem pada od X360. Niewygodne w uj, niepotrzebnie wielkie więc sięganie do triggerów również ś

• a co za problem wciągnąć DS3? wygodny, wypasiony i motionjoy normalnie emuluje go jako pad od Xboxa (Xinput) więc wszystkie gry ktore wspierają pada od razy śmigają jak należy. Ostatnio tak przechodzi

Opublikowano

Kupuję pada do zwykłego PC stacjonarnego z Win10. Zamieniam stare, zdezelowane pady na kablu od X360. Albo jestem ślepy, albo nigdzie nie ma konkretnego info na ten temat. Dlatego pytam szanownych forumowiczów.

1. Xbox One S Controller (6CL-00002) to chyba najlepsza obecnie opcja - bo nie trzeba specjalnego adaptera i wystarczy zwykły adapter do BT za grosze podłączony z PC? 

Teraz pytania o ładowarkę i baterie:

2. Jak jest z bateriami w tym padzie? Nie lubię paluszków. Chciałbym mieć opcję albo grania z akumulatorem i  ewentualnie odpinanym kablem jak akumulator się wyczerpie. Czy takie coś to bora opcja? Niby ładowarka, ale ma 2 baterie w zestawie. 

3. Kupując tę Venom Black Twin Docking Station niby do Xboxa, ma to złącze micro USB, logiczne jest chyba, że zadziała to z PC lub prosto do gniazdka elektrycznego przez przejściówkę? 

4. Ewentualnie na ile grania starcza taka bateria AA? 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, mam problem z padem od Xbox One. Do tej pory korzystałem z połączenia bluetooth, nie było żadnych problemów. Po kilku miesiącach dzisiaj chciałem pograć na padzie i zonk... Pad nie może się połączyć przez bluetooth, laptop z Windowsem 10 kompletnie nie wykrywa go przez bluetooth. Na kablu normalnie działa. Jakiś pomysł na rozwiązanie tego problemu? 

• 2 tygodnie później...