Opublikowano 19 stycznia 201114 l Teksty komisarza i jego przydupasa dają radę. Rozmowa w restauracji też. Ale ogółem to zieeeew.
Opublikowano 19 stycznia 201114 l Jak w ogóle możesz się o takie rzeczy pytać, skoro widzisz "PLAKAT" tego dzieła?
Opublikowano 20 stycznia 201114 l Jak w ogóle możesz się o takie rzeczy pytać, skoro widzisz "PLAKAT" tego dzieła? Po raz kolejny postaci na białym tle Inwencja polskich grafików nigdy nie przestanie mnie zadziwiać.
Opublikowano 20 stycznia 201114 l Autor zerzniety ze Snatch swoja droga Przed chwilą czytałem , że film to jedna wielka zrzyna z innych filmów.
Opublikowano 20 stycznia 201114 l Śmieszy mnie to jak Pazura we wszystkich wywiadach z wielką werwą mówił coś w stylu "nie oszukam polaków, będą się świetnie bawić". No cóż zobaczę(pewnie na TVN za 2 lata) sam czy miał rację ale właśnie po opiniach zalatuje mi to kiszką.
Opublikowano 20 stycznia 201114 l Muszę przyznać, że całkiem dobrze się bawiłam na tym filmie. Idąc na seans nie spodziewałam się niczego genialnego. Poszłam z ciekawości z wiarą, że może w końcu pojawi się coś lepszego, innego o setek takich samych filmów komediowych czy romantycznych, które różni tylko plakat i tytuł. Może i "Weekend" nie jest bliski filmom takim jak "Chłopaki nie płaczą" czy "Killer", ale ma całkiem niezłe teksty i w niektórych momentach naprawdę można się pośmiać. Kończąc, jeśli ktoś chce głębi, fajnej fabuły, czegoś wybitnego, to niech obejrzy "Dom zły". Natomiast jeśli macie ochotę zobaczyć polską komedię w lepszej kondycji niż te, którymi byliśmy zawalani w ostatnich latach, obejrzyjcie "Weekend".
Opublikowano 23 stycznia 201114 l Śmieszy mnie to jak Pazura we wszystkich wywiadach z wielką werwą mówił coś w stylu "nie oszukam polaków, będą się świetnie bawić". No cóż zobaczę(pewnie na TVN za 2 lata) sam czy miał rację ale właśnie po opiniach zalatuje mi to kiszką. To nie jest produkowane przez TVN tylko Polsat.
Opublikowano 23 stycznia 201114 l Widziałem dzisiaj i nienajgorszy. Słabszy niż Kiler, Poranek kojota czy Chłopaki nie płaczą ale to kolejna polska, gangsterska komedia Pare tekstów ok. Szczególnie fajnie zaprezentował się Frycz (jak zawsze) i ten młody co grał Ziela w 39 i pół.