Skocz do zawartości

World of Tanks

Featured Replies

Opublikowano

Udalo mi sie odblokowac IS 3 i jego najlepsze działo. O mój Boże jak się przyjemnie gra, jakim trollem jest ten IS , na topce w miejskich mapach jest tak potwornie potężny że o ja pier.dole, aż nie moge się oderwać od komputera (pipi)a

• 5 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 107
  • Wyświetleń 39,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Do końca wakacji ma być wprowadzona fizyka a później Polskie czołgi jako pierwsze z nowych europejskich drzewek.

• Maja siemke rozbic na kilka czolgow. Ten ktory zostanie na Vi tierze ma miec gorsze parametry niz siemka, niestety wszystko wskazuje na to, ze dzialo mu zostawia. Jeszcze jednak duzo czasu uplynie zan

• Szkoda, ze nie napisales, ze chcesz zaczac grac. Dostalbys kod na 1 000 golda i premke przez tydzien. A czolgi? Oczywiscie radzieckie, wybaczaja wiele, pomagaja poznac gre i sa dosc latwe w obsludze.

Opublikowano

Pyka ktoś w statki? 

Początkowo nie mogłem się przestawić na tak "powolne" bitwy, ale teraz nie mogę się oderwać (tzn kiedy nie pracuje, a że pracuje dużo to i mało gram.. ;p)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

http://imgur.com/T68Byz4

Armored Warfare pojawiło się przez chwilę na PS Store więc można się spodziewać, że niebawem będzie premiera.

WoT na konsolach miał wspólną populację z graczami PC?

Opublikowano

Armored Warfare pojawiło się przez chwilę na PS Store więc można się spodziewać, że niebawem będzie premiera.

WoT na konsolach miał wspólną populację z graczami PC?

Po ostatnich dramach z Obsidianem ktoś jeszcze wierzy w tę grę?

Jedną z niewielu gier które oferują crossplay w tych klimatach jest War Thunder ;)

• 9 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

https://eu.alienwarearena.com/ucf/show/1809182/boards/contest-and-giveaways-eu/Giveaway/world-of-tanks-bonus-code-key-giveaway-1  -> mozna dostac kod dajacy kilka bonusow:

Cytat
  • 1 day of Premium Account
  • 1 Personal Reserve
  • 100% Crew XP for 2 hours
  • 1 Large Repair Kit

Jak komus sie nie chce tam rejestrowac i levelowac konto, to wrzucam tu jeden kod: ARENA78A-CACG9-NDFGF

T4NKYOU - kod dajacy:

Cytat
  • Dzień konta premium
  • 3x Rezerwa osobista: +50% PD przez 2 godziny
  • 3x Rezerwa osobista: +100% PD załogi przez 2 godziny
  • 3x Rezerwa osobista: +100% wolnych PD przez 2 godziny

Kod mozna aktywowac miedzy 11 a 25 grudnia (do godziny 23:59).

• 8 miesięcy temu...