=PiT= 13 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 tym razem Square wydalo klon MH z naciskiem na elementy RPG, pod haslem Lord of Arcana. Gra sie nawet fajnie xD polecam obczaic. Quote
Kazub 4585 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Fajnie wyglądają te QTE, no i te elementy rpg brzmią zachęcająco, szkoda że po jap. Marzy mi się MH z mocniej rozbudowanym systemem walki, więcej combosów, specjalnych ataków, bloki i uniki, postawy bojowe czy jakiś pasek rage. 1 Quote
Yano 3697 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 a ja jestem konserwatywny i powiem to samo co przy god eater - precz z klonami i podróbami! tylko orginalny MH rządzi! XDDD 1 1 Quote
firana140 622 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Fajnie wyglądają te QTE, no i te elementy rpg brzmią zachęcająco, szkoda że po jap. Marzy mi się MH z mocniej rozbudowanym systemem walki, więcej combosów, specjalnych ataków, bloki i uniki, postawy bojowe czy jakiś pasek rage. Może jeszcze wodotryski? MH jest dobry w takiej formule jaka jest, jak chcesz rozbudowany system walki, combosy (może juggle?), bloki, specjalne ataki, bloki, uniki i rage mode to se pograj w tekkena elo. Quote
SpacierShark123 1519 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Pograłem 20 minut i już nie mam zamiaru kiepskie.. Quote
=PiT= 13 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 poziom trudnosci w singlu jest nawet nawet xD mi tam sie podoba ta gra, zdecydowanie bardziej niz godeater Quote
Kazub 4585 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Fajnie wyglądają te QTE, no i te elementy rpg brzmią zachęcająco, szkoda że po jap. Marzy mi się MH z mocniej rozbudowanym systemem walki, więcej combosów, specjalnych ataków, bloki i uniki, postawy bojowe czy jakiś pasek rage. Może jeszcze wodotryski? MH jest dobry w takiej formule jaka jest, jak chcesz rozbudowany system walki, combosy (może juggle?), bloki, specjalne ataki, bloki, uniki i rage mode to se pograj w tekkena elo. Ja gram w Tekkena, elo. Quote
andy2107 24 Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Dobra ja powiem tak , dzisiaj zacząłem grać w Lord of Arcana i jak na razie mam strasznie mieszane uczucia . Niby fajne , ale to sterowanie kamerą jest po prostu straszne. Lubie wszystko wymaksować zawszę dlatego skupiam się na rangach S , tutaj jest dość ciężko ,a misji jest naprawdę dużo także poziom trudności jest na wysokim poziomie. Starsznie mi to przypomina Final Fantasy VII: Crisis Core . Pewnie dlatego ,że robiła to ta sama firma. Ciekawi mnie to ,czy ktoś jeszcze to ogrywa w 2014 , niby trochę lat już minęło ,ale z tego co widziałem ,jest możliwość rozgrywki sieciowej i fajnie by było z kimś się udać na jakiś quest i wspólnie razem pokonać jakiegoś potwora. Fabuła niestety nie powala przynajmniej w ty momencie w ,którym ja teraz jestem (FFVII na psp ,też fabularnie dla mnie było beznadziejne). Ale grafika całkiem ładnie się prezentuje , nie widać tutaj tak dużej przepaści czasowej , tak jak wspominałem wcześniej strasznie denerwuje kamera - wpływa to przede wszystkim na komfort rozgrywki jest to tak uciążliwe i tak denerwujące, no po prostu nie chce się tego komentować, a szkoda ,że nie da się zmienić sterowania na krzyżaka ,bo analogiem gra się tak nie wygodnie ,że o ja Cię nie mogę jak w Parasite Eve przyzwyczaiłem się do tego analoga, tak tutaj zupełnie nie mogę. Musze jeszcze poszperać w opcjach może da się to zmienić. (ale raczej nie , bo jak patrzyłem z poziomu gry , to nie było takiej możliwości , ale nie byłem jeszcze w menu głównym, kto to wie) Także może po kilku latach , ktoś ma jakieś przemyślenia i mógłby się podzielić, najbardziej interesują mnie opinie osób ,które grę ukończyły i ich ostateczna ocena , przeglądając IGN i inne tego typu portale , zdania są podzielone,na PSX Extreme ,też mało ludzi się wypowiedziało. Więc jak ktoś jeszcze tu zagląda może coś wyskrobie , tymczasem idę jeszcze trochę pograć ,bo już późno ,a rano trzeba wstać. Quote
Recommended Posts