Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PES 2011 kilka pytań

Featured Replies

Opublikowano

Witam.

Wymieniłem Fifę 11 na PES 2011 i po pierwszym odpaleniu - szok.

Nie ma polskiej ligi. Potem następny - liga angielska. Na szczęście jest Man Utd, ale gdzie reszta drużyn? Czuję się jakbym odpalił PES z PS2 :)

Teraz zaczną się pytania:

- czy na X360 (nieprzerobiony) są jakieś patche, które zmieniają nazwy i herby drużyn (tak jak za czasów PS2)? Szukałem na googlach i nic takiego nie znalazłem. Jeśli coś takiego nie istnieje to:

- czy jest jakaś stronka, na której wszystkie drużyny są spisane tak by ręcznie im nazwy pozmieniać?

- czy da się jakoś ustawić, by w trybie Become a Legend sterować całą drużyną, a nie tylko stworzonym zawodnikiem (tak jak w Fifie)?

I to by było na tyle w obecnej chwili. Jakby coś jeszcze zauważę to dopiszę, bo póki co to 3 mecze dopiero rozegrałem :P

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 6,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No na nieprzerobiona konsole patchy nie ma sensu wgrywac, a sa bo widzialem kilka, ale juz option file jak najbardziej. I masz wtedy wszystko oryginalne (nazwy, herby) a i czesto jakas lige dodatkowa

Opublikowano

Witam.

Wymieniłem Fifę 11 na PES 2011 i po pierwszym odpaleniu - szok.

Nie ma polskiej ligi. Potem następny - liga angielska. Na szczęście jest Man Utd, ale gdzie reszta drużyn? Czuję się jakbym odpalił PES z PS2 :)

Teraz zaczną się pytania:

- czy na X360 (nieprzerobiony) są jakieś patche, które zmieniają nazwy i herby drużyn (tak jak za czasów PS2)? Szukałem na googlach i nic takiego nie znalazłem. Jeśli coś takiego nie istnieje to:

- czy jest jakaś stronka, na której wszystkie drużyny są spisane tak by ręcznie im nazwy pozmieniać?

- czy da się jakoś ustawić, by w trybie Become a Legend sterować całą drużyną, a nie tylko stworzonym zawodnikiem (tak jak w Fifie)?

I to by było na tyle w obecnej chwili. Jakby coś jeszcze zauważę to dopiszę, bo póki co to 3 mecze dopiero rozegrałem :P

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi

1. Nie ma patchy niestety

2. Pewnie są takie stronki. google

3. Nie da się. Become a Legend to gra jednym typkiem

PES jest biedny jeśli chodzi o licencje.

Opublikowano

No na nieprzerobiona konsole patchy nie ma sensu wgrywac, a sa bo widzialem kilka, ale juz option file jak najbardziej. I masz wtedy wszystko oryginalne (nazwy, herby) a i czesto jakas lige dodatkowa (Bundeslige mp., moze polska Supearekstraklasa tez jest, nie szukalem specjalnie).

Poszukaj na http://www.pes-patch.com/category/pes-2011-xbox, badz forum pesgaming.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.