Jump to content

Co z fanami psx?

upek10

Recommended Posts

Cześć. Nie rozumiem dlaczego niektórzy z was nie potrafią ( lub wstydzą się) przyznać, że interesują was gry z lat 1996 - 2001. Nikt was nie wyśmieje. Niestety powieksza się ilość osób którzy wynoszą do piwnicy gry psx tylko z tego powodu, że inni grają na Ps3 lub PsP. Każdy człowiek ma inne zainteresowania i powinno to się uszanować. Więc zachęcam do swobodnego grania na naszych wspaniałych ,,szarakach'' i pisaniu tematów dotyczących psx na tym forum. Kto się pod tym podpisuje?:huh:

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ja tam się niczego nie wstydzę, nawet nigdy tak nie myślałem, na mojej wystawowej półeczce gry na SNES'a, GameBoy'a, PSX'a czy innych "old genów" są na pierwszym miejscu, wyróżniają się i nigdy w życiu nie zmieniłbym układu mojej kolekcji. W sumie to mnie zaskoczyłeś tematem ponieważ nigdy się nie spotkałem z osobą która wstydziłaby się swojej "wirtualnej przeszłości".

Chodziło mi o to, że niektórzy z ludzi są wyśmiewani dlatego, ponieważ interesują ich gry na psx. A ja zwracam się do nich aby przez taką głupotę nie rezygnowali ze swoich zainteresowań i pogłębiali swą wiedzę o konsoli z poprzedniej generacji.:/

Ty za to nieźle tą wiedzę pogłębiłeś, skoro w twoim top 10 na PSX nie ma ani jednej hitowej gry, ale jest za to Tony Hawk 4 (niedorobiony port z PS2, ta seria na PSX-e skończyła się na dwójce, na PS2 zdechła nieco później), Demolition Racer (???), jakiś Wrestling. Najlepszy Spyro z tego zestawienia, mimo że kontynuacja i to dość odtwórcza. Słyszałeś w ogóle o takich grach jak MGS, Final Fantasy 7,8,9, Wipeout, Gran Turismo, Tekken 3, Soul Blade, Toca, Tomb Raider, ISS Pro.......

• 3 weeks later...