Opublikowano 23 kwietnia 201114 l Cześć. Nie rozumiem dlaczego niektórzy z was nie potrafią ( lub wstydzą się) przyznać, że interesują was gry z lat 1996 - 2001. Nikt was nie wyśmieje. Niestety powieksza się ilość osób którzy wynoszą do piwnicy gry psx tylko z tego powodu, że inni grają na Ps3 lub PsP. Każdy człowiek ma inne zainteresowania i powinno to się uszanować. Więc zachęcam do swobodnego grania na naszych wspaniałych ,,szarakach'' i pisaniu tematów dotyczących psx na tym forum. Kto się pod tym podpisuje?
Opublikowano 23 kwietnia 201114 l http://www.youtube.com/watch?v=LdfOqPhV3jY E; Z resztą skąd pomysł że ktoś się wstydzi PSXa czy tam gier na niego? W Crasha, Spyro czy dziesiątki innych gier zagrałbym nawet teraz. A ISS Pro 2 to chyba gra mego życia. Edytowane 23 kwietnia 201114 l przez schab0795
Opublikowano 23 kwietnia 201114 l Ja tam się niczego nie wstydzę, nawet nigdy tak nie myślałem, na mojej wystawowej półeczce gry na SNES'a, GameBoy'a, PSX'a czy innych "old genów" są na pierwszym miejscu, wyróżniają się i nigdy w życiu nie zmieniłbym układu mojej kolekcji. W sumie to mnie zaskoczyłeś tematem ponieważ nigdy się nie spotkałem z osobą która wstydziłaby się swojej "wirtualnej przeszłości".
Opublikowano 23 kwietnia 201114 l Autor Chodziło mi o to, że niektórzy z ludzi są wyśmiewani dlatego, ponieważ interesują ich gry na psx. A ja zwracam się do nich aby przez taką głupotę nie rezygnowali ze swoich zainteresowań i pogłębiali swą wiedzę o konsoli z poprzedniej generacji.
Opublikowano 24 kwietnia 201114 l Ty za to nieźle tą wiedzę pogłębiłeś, skoro w twoim top 10 na PSX nie ma ani jednej hitowej gry, ale jest za to Tony Hawk 4 (niedorobiony port z PS2, ta seria na PSX-e skończyła się na dwójce, na PS2 zdechła nieco później), Demolition Racer (???), jakiś Wrestling. Najlepszy Spyro z tego zestawienia, mimo że kontynuacja i to dość odtwórcza. Słyszałeś w ogóle o takich grach jak MGS, Final Fantasy 7,8,9, Wipeout, Gran Turismo, Tekken 3, Soul Blade, Toca, Tomb Raider, ISS Pro.......
Opublikowano 24 kwietnia 201114 l Autor Po prostu każdy lubi inne gry. Popieram, że tomb rider, tekken 3 oraz wipeout są jednymi z najlepszych. Gdybym ułożył top 20 te tytuły napewno by się tam znalazły.
Opublikowano 12 maja 201113 l Ja po dziś dzień gram w stare tytuły z Szaraczka (Crash, MediEvil, Destruction Derby) i w ogóle się tego nie wstydzę