Jump to content

SCV - badanie zainteresowania Polaków

Di

Recommended Posts

Do premiery SoulCalibura V prawdopodobnie został jeszcze co najmniej rok, jednak już teraz chciałbym zacząć budować podwaliny przyszłej sceny. Temat może wydawać się robiony na wyrost, ale tak nie jest. Potrzebuję informacji na temat Waszego zainteresowania SoulCaliburem IV od teraz aż do premiery SCV (czy gracie? czy wystartowalibyście w turnieju SCIV, gdyby takowy odbył się pod koniec roku w Warszawie?) oraz SoulCaliburem V (czy czekacie na tę część? jakie macie oczekiwania?).

Proszę o to, żebyście temat potraktowali poważnie. Im więcej wyniesiemy z dyskusji, tym większa jest szansa na to, żeby ludzie grali w Polsce nie tylko w Tekkena i od czasu do czasu w inny tytuł, ale żeby "Mieczyki" powróciły do pełni formy.

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

SC jest jedną z dwóch mordoklepek (obok DoA), którą jestem w stanie przełknąc. Niestety, w mojej małej miescinie nie ma ludzi ogranych w SC, więc o godnego rywala bardzo cięzko. W SC 4 gram od dnia premiery. Na turniej bym się pisał (liczyłem na turniej SC4 podczas EP6). Ostatnio często pojawiam się na tego typu eventach, oczywiście jeżeli tematyka trafia w mój gust.

Czy czekam na SC5? Głupie pytanie. Pewnie, że czekam, jednak swoich oczekiwań nie jestem w stanie jeszcze sprecywowac.

Ja stracilem zainteresowanie wraz z coraz gorszymi wydaniami Calibura, SC III i VC oraz SC ( za(pipi)ali polowe ciosow ) IV do tego dochodzil absurdalnie zepsuty tryb online na SCV mozna powiedziec ze czekam ale nie kupie go z dniem premiery tylko dopiero po jakims pol roku gdy wyjdzie szydlo z worka dowiem sie czy gra jest zepsuta tak jak poprzednie czesci i czy da sie w to grac turniejowo ( gier do grilla mam od za(pipi)ania )

• 3 months later...