July 2, 201114 yr Właśnie miała premiera książka Krzysztofa Gonciarza"Wybuchające Beczki",temat Nam bardzo znany.....jakie opinie? Czy warto poświęcić czas?
July 6, 201114 yr Na razie przeczytałem pierwszą część dotyczącą treści w grach i powiem szczerze że Krzysiek troche mnie uświadomił jako gracza, nie zwracałem uwagi na niektóre mechanizmy opowiadania fabuły, tworzenia klimatu gry. Myślę że książka jak najbardziej warta uwagi. Wieczorem ją dokończę i napiszę coś więcej.
July 20, 201114 yr Eh co za czasy , wszyscy książki piszą. Dzisiaj skończyłem ten bestseller i mogę ze spokojnym sumieniem stwierdzić że to cudowne dzieło może spokojnie stanąć na półce obok dzieł Krzyśka Ibisza , Cichopkowej i Kingi Rusin , a mogłem kupić za ten hajs fajki . No cóż mądry Polak po szkodzie
December 25, 201114 yr A mi sie nie podobało, nie dałem rady skończyć, nie znalazłem tam nic odkrywczego ani błyskotliwego, cała książka to raczej spis treści jakiegoś większego opracowania: wszystko po łebkach, każdy temat liźnięty strasznie powierzchownie, spostrzeżenia strasznie płytkie, do tego za dużo w niej slangowego języka i ogólnej nieporadności literackiej przez co bardzo kiepsko się to czyta.