Opublikowano 25 sierpnia 201113 l Ready to go Trochę mnie tu nie było, witam ponownie Co do turnieju, to po pierwsze, mnie bardziej interesuje h3 niż reach, chciałbym sobie popykać na poziomie w coś co mnie nie wkur$#a A to prowadzi do drugiej kwestii: jeśli turniej to bez ograniczeń w stylu "PDT nie może grać", chyba, że robimy lan party. Postawię sprawę tak: przyjechałbym chętnie z Juanem, Lexem i kimś czwartym, ale (nie chcę żeby to brzydko zabrzmiało) pod warunkiem, że PDT może grać normalnie Ready to go
Opublikowano 26 sierpnia 201113 l Jak będzie Halo 1 to i nawet Jezus się zjawi Wow, szykuje sie sporo ludzi weteranow.Zaczynam sie bac
Opublikowano 27 sierpnia 201113 l Autor prośba: bierzcie pady jak macie i bierzcie ich jak najwięcej (do xkolca), bo ja mam 2 konsole i w sumie to tylko 2 pady ;/ @goldi pożycz Halo2.
Opublikowano 30 sierpnia 201113 l po hu... ta ankieta skoro mimo znacznej przewagi Halo CE turnieje sa w halo3 i reach? ;/
Opublikowano 8 września 201113 l Autor dziś wieczorem chciałbym zaprosić wszystkich na custom'y w H3, bo nie będziemy grać tylko w Reach'a jak wiadomo, więc trzeba trenować czekam na was w "Lobby3" od godziny 19.30 do 20.00
Opublikowano 13 września 201113 l Autor nie ma mnie online do odwołania (xbox kaput). Barth, spodziewaj się zasypu wiadomości na fb. pzdr.
Opublikowano 13 września 201113 l nie ma mnie online do odwołania (xbox kaput). Barth, spodziewaj się zasypu wiadomości na fb. pzdr. Aż tak się w.ku.rwiałeś? czy po prostu samoczynna śmierć? Edytowane 13 września 201113 l przez NiXoN
Opublikowano 13 września 201113 l Autor usmiejesz sie... wylalem niechcacy na niego kawe ;/ ps. moje 2 crystale odpadaja z listy na lan bo musze je opchnac zeby zakupic nowego x360. serwis gwarancyjny od kawy nie ratuje ;/ Edytowane 13 września 201113 l przez waveform
Opublikowano 14 września 201113 l http://forums.majorl...-headlong-pics/ "Proof we might be able to experience no bloom as soon as Sept 21st. We still have some tuning and testing to do before the beta hopper is rolled out, but in the interim, our not-yet-uploaded custom game file should give you a hint of how some of those beta features will feel. Shortly after the Title Update releases on September 21st, you will be able to download, share and play this gametype in custom games, taking advantage of the variety of options offered in the Title Update." Czyli moglibysmy juz we Wroclawiu grac bez blooma gdyby ktos zgral tryby/ustawienia na karte pamieci. Pierwszy turniej bez blooma na swiecie? Zapewne lol.
Opublikowano 16 września 201113 l Nie wiem Czy Goldas bierze kloca,ale generalnie ja zabiorę czarnucha jednego z 2 padami tak na wszelki wypadek
Opublikowano 16 września 201113 l Story rzadzi ;-) widze ze bedzie walka, ciekaw jestem jak HR bedzie chodzilo bez blooma ta gra moze wkoncu zaistniec.
Opublikowano 16 września 201113 l Autor niby TU wychodzi 21 września, ale nie wydaje mi się żeby dało się tam ustawiać już bloom'a itp... obym się mylił jednak... chociaż ja wam powiem że BR FOREVER! i spier... z DMRką
Opublikowano 17 września 201113 l niby TU wychodzi 21 września, ale nie wydaje mi się żeby dało się tam ustawiać już bloom'a itp... obym się mylił jednak... chociaż ja wam powiem że BR FOREVER! i spier... z DMRką A ja wam powiem, ze BR to NAJGORSZA i najbardziej RANDOMOWA bron (nawet na LAN'ie) startowa w historii Halo, ale to nic nie znaczy, to o niczym nie swiadczy.
Opublikowano 17 września 201113 l Autor zostało już tylko tydzień do Extermination! Liczę na Waszą obecność, zabierajcie konsole, pady (będą za to zniżki do wstępu!), dobry humor i nastawienie na rywalizację, przyjazne bluzgi w stylu "Double suki!" (hi Master Rafał PL!), pilnujcie Juana bo lubi czekać po kątach na rury i w ogóle w tym roku to nie ostatni taki event! BOW CHICKA BOW WOW~! ps. w poniedziałek w temacie poświęconym Extermowi wrzucę info nt. dojazdu, mapkę gdzie co i jak (monopole w pobliżu) itp. ps2. wskrześmy scenę Halo w Polsce! Edytowane 17 września 201113 l przez Raptor Nie zakladaj specialnie nowych tematow, na ten sam temat.
Opublikowano 17 września 201113 l Potrafie, nawet zawodowo. Co nie zmienia faktu, ze komentarz dodany do twojego posta jest na miejscu i wg. zasad forum.
Opublikowano 17 września 201113 l Autor bleh, nadal uważam że mógłbyś potraktować to bardziej na luzie, bo czasami to zachowujesz się zbyt poważnie i zbyt poważnie do wszystkiego podchodzisz - jak Didact
Opublikowano 18 września 201113 l Ktoś z Krakowa jedzie ? Jakie teamy w ogóle grają? Ktoś mnie chce do teamu?
Opublikowano 19 września 201113 l Rozumiem, ze xy ogarnia Barth, jest prosba, sciagniejscie na wszystkie konsole ten TU + tryb no bloom, zeby byla mozliwosc zagrania na turnieu