Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Jakiś taki miałki był :(

edyta,

dalej pany, jeszcze 2h. Dacie radę! Walczcie :starwars:

Edytowane przez Stona

Opublikowano

To taki argument, jak to, że granie na komputerach jest głupie, bo nie umiem odpalić gry i podpiąć pada.

Opublikowano

Ciągle te pecetowe metody dyskutowania. Ja mówię wprost, że mam komputer wart więcej niż prawdopodobnie całe wasze życia,

mocne słowa jak na dwunastolatka

Opublikowano

Ale serio, jak można mówić, że w grach, w których precyzja działań gra pierwsze skrzypce, wygodniejsze jest sterowanie czymś, co z precyzją nie ma nic wspólnego? Masochizm?

Obecność aim assist w konsolowych FPSach mówi wszystko na ten temat. Sztuczne wrażenie wygody.

Opublikowano

ogorek chciał przez to napisać, że nie bardzo sobie ceni nasze życie, ew. że w jego pokoju stoi serwer skynetu.

Opublikowano

albo mu podajnik tlenu zaszwankował ,spięcie na synapsach murowane

w multi pad zdecydowanie lepszy niż myszka- bo MNIEJ precyzyjny.

ktoś cię zajdzie z boku to jest szansa , że nie ukatrupi. Mała ale jest.

Na myszcze tylko slepy nie trafi.

Ergo sum- emocje lepsze na padzie

w singlu mycha + klawa spoko ale szybko boli lewa dłoń od WSAD , pewnie się można jedna przyzwyczaić

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Nie opieram się na wiedzy z zeszłego wieku. Grałem również w kilzołna na PS2 oraz CoDa na PS3. I ? I mi się nie podoba. Wolę precyzyjniejsze formy poruszania celownikiem.

Ja rozumiem że do wszystkiego się można przyzwyczaić. Do mieszkania w chlewie pewnie też, tylko po co, jak można mieszkać w czystym mieszkaniu?

44bronx, tak dla mnie granie na padzie w FPSy nie jest wygodne. Nie wiem co ma do tego broszurka pokroju CDAction o.O

chlew = piec + monitor 21" + mycha i klawiatura + biurko

apartament piecio gwiazdkowy = tv 42" + X360/PS3 + kanapa + pad

Opublikowano

Fun fact: pieca można podłączyć pod telewizor, a jak chcesz więcej gwiazdek to możesz go podłączyć nawet pod kilka na raz. I nawet natywne 1080p będzie. Możesz też kupić bezprzewodowe akcesoria. Więc co dokładnie chcesz przekazać? Że masz wygodną kanapę?

Opublikowano

Nie, Wy serio wychodzicie z założenia że lepiej grać z połamanymi rękami, bo są dzięki temu większe emocje? SERIO? Dobrze Was zrozumiałem?

Dzięki temu że pad jest mniej precyzyjny gra się Wam LEPIEJ? :o

Niepojęte to dla mnie :)

Opublikowano

Chyba to, że granie na pc przerasta możliwości niekórych konsolomaniaków (no nie da się inaczej grać na PC niż to przedstawił LeszeK, no nie da się)

Opublikowano

ale ja nie napisałem, że się nie da, tylko chodziło mi o to, co jest bardziej luksusowe (a jak jest w praktyce u większości graczy pecetowych/konsolowych chyba wszyscy wiedza...)

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

Żeby odpalić ORYGINALNĄ grę na PCta, nie potrzeba się pieprzyć z głupotami. W życiu nie miałem takich przejść, ale widać technika w PCtach poszła do przodu i teraz wszystko jest zbyt skomplikowane.

Widac nikt tutaj nie mial premierowego Fallout 3 i Win7 ;)

Aby zagrac trzeba bylo miec cracka bo gra nie widziala wlasnej plyty xD

Opublikowano

ale ja nie napisałem, że się nie da, tylko chodziło mi o to, co jest bardziej luksusowe (a jak jest w praktyce u większości graczy pecetowych/konsolowych chyba wszyscy wiedza...)

LUKSUSOWE?

:rofl2:

Opublikowano

Ja do do dzisiaj nie potrafię odpalić Far Cry 2, który był dodawany do zestawu z PC :F

Opublikowano

Nie, Wy serio wychodzicie z założenia że lepiej grać z połamanymi rękami, bo są dzięki temu większe emocje? SERIO? Dobrze Was zrozumiałem?

podam ci przykład: siatkówka :) grac lubię ale oglądać niekoniecznie. raz czy dwa na ruski rok jakiś meczyk obejrzę

I jak oglądam to wolę KOBIECĄ siatkówkę. Bynajmniej nie dlatego, że chce pooglądać podskakujące dup.ki :) ale dlatego, że są WYMIANY, nie kazda ścinka konczy się punktem.

Coś jak na padzie- jest szansa, ze koles skrewi i cie nie trafi nawet gdy cię zajdzie z boku. Są emocje , wiecej walki

chociaz tak jak z siatkówką- w fpsy gram od czasu do czsu, nie mam aspiracji by "rzadzic" w tym gatunku w multi, może dlatego wolę pada

co innego w moim ulubionym gatunku- piłkach nożnych na konsole. Tam się wkur.waim na lamerską , każualową fifę :)

Opublikowano

StĄna, w pracy jesteś? To może się zajmij pracą, zamiast pieprzyć głupoty.

Opublikowano

StĄna, w pracy jesteś? To może się zajmij pracą, zamiast pieprzyć głupoty.

A może Rozi idź sprawdź czy nie ma czegoś do jedzenia w kuchni?

Bo.................

(pipi) głupoty :sorcerer:

Orson, nie no spoko, w jakiśtam sposób potrafię zrozumieć Twój sposób myślenia ale dla mnie to i tak jest dziwne. Tzn tłumaczenie, że granie na padzie zapewnia większe emocje.

Bo wiesz, wg. Twojego toku rozumowania w platformówki powinno się grać na klawiaturze, bo wtedy jest mniejsza precyzja CZYLI większe emocje :D

Tak? ;>

@LeszeK

A co jest takiego luksusowego w posiadaniu telewizora i kanapy? Dla Ciebie to luksus? Tzn tak, są to dobra luksusowe tak samo jak komputer czy mikrofalówka. Ale tylko jeśli patrzymy na to przez pryzmat definicji.

Edytowane przez Stona

Opublikowano

Kupowanie gierek za 250zł to nie jest luksus na który może sobie każdy pozwolić, Stona :D

Opublikowano

No na pewno nie może taki plebs jak np. Ci z TePsy co się całymi dnami opierdalają

Opublikowano

Starasz się mnie teraz w jakiś sposób obrazić? Jeśli tak, to zrób to może dobitniej żebym nie musiał w raporcie którym Cię podpierdolę za wiele tłumaczyć. Dasz radę, czy nie masz jaj?

A wracają do tematu rzuconego przez Leszka:

Co jest takiego luksusowego w posiadaniu kĄsoli?

Opublikowano

Stona - to chyba na PC grasz z połamanymi łapami - przecież granie WSAD i resztą przycisków na klawie, które kompletnie nie są przystosowane do grania w gry to masochizm.

pajgi - chyba jest właśnie na odwrót, sorry, ale jakim problemem jest celowanie myszą ? Raczej żadnym. Po chwili każdy to ogarnia, na padzie większość pecetowych krzykaczy nie nauczy się grać nigdy, nawet jakby trenowali 100 lat.

btw - nie wszystkie strzelaniny na konsolach mają auto-aima, wiec najpierw ogarnijcie temat i dopiero się wypowiadajcie.

Opublikowano

Nigdy sobie nie złamałem żadnej kości [tfu tfu odpukać] , więc NIE ;P Granie na WSADzie w FPSy to masochizm? Hmmmmmmmmmmmmm

Serio uważasz że człowiek który grał całe życie na myszy i klawierce [całe życie czytaj kilka/naście] lat NIE JEST W STANIE nauczyć się grać na padzie? Wesoło, kilku Twoich kolegów, kĄslomaniaków którzy już się tutaj wypowiedzieli twierdzi inaczej.

Większość strzelanin na kĄsole ma auto aima, czy nie?

Opublikowano

Kupowanie gierek za 250zł to nie jest luksus na który może sobie każdy pozwolić, Stona :D

zwłaszcza, że nowości kosztują 180 zł :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.