Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 3 - online

Featured Replies

Opublikowano

Wiem jaki to ciężar,bo sam taki miałem :P Za to F-35 wykosiłem grubo typów,ale nie lubię go,słabo ścina,jedynie na heli się nadaje,albo żeby się zawiesić i tłuc czołg,wolę jednak SU-35.

Edytowane przez Litwin25

• Odpowiedzi 7 tys.
  • Wyświetleń 546,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• yyyy jak ktoś chce boost do 45 lvlu to na gg 9206262 moge podac detale zrobimy to ;]

• Zaprawdę powiadam Ci, porzuć ten badziewny tryb, patrząc na ten wątek, jest on źródłem największego zła jakie zstąpiło na Battlefielda 3 ;]

Opublikowano

A ja dziś wszedłem do sklepu w grze i jak zaczęła mi się ładować pojawił się jakiś obrazem żołnierza strzelającego i jakiś budynek, już myślałem że to dodatek ale jak sklepik się załadował to już tego nie było... Pijany nie byłem więc może widzę przyszłość akurat dziś kumulacja w totka a ja liczb nie widzę :(

miałem to samo

Opublikowano

Gęsior, sorry, przeoczylem wczoraj jakims cudem zaproszenia- dopiero w tabeli wynikow przypadkiem spostrzeglem, ze wbiles tez do meczu. Liczylem, ze zmienisz zespol- moj wygrywal mecz za meczem, mialem wczroraj w koncu szczescie w matchmakingu i niesamowita passe zwyciestw :) Trafilem w ogole przypadkiem na dwoch kolesiow z Polski (pozniej dolaczyl trzeci), oznaczenie klanu QPA i dziwaczne id, ale gralo sie bardzo dobrze :) Od tego patcha to naprawde inny wymiar grania zespolowego jest!

PS: Brakuje mi na Battlogu jeszcze mozliwosci sprawdzenia, jakie wyniki w danym meczu miales z konkretnymi graczami (ile razy go zabiles, ile on ciebie).

Edytowane przez tommi___t

Opublikowano

Trafilem w ogole przypadkiem na dwoch kolesiow z Polski (pozniej dolaczyl trzeci), oznaczenie klanu QPA i dziwaczne id, ale gralo sie bardzo dobrze :) Od tego patcha to naprawde inny wymiar grania zespolowego jest!

QPA - to pewnie grałeś z Wesołą Olą, Pataszonem albo thechemistem? Coś mi się kojarzy, że spędziłem z nimi całkiem sporo czasu przy BC2 - było przednio :)

Opublikowano

Ostatnio z nimi grałem,grało się przednio bo nie mieli odblokowanych flar w latadłach :P

Opublikowano

QPA - to pewnie grałeś z Wesołą Olą, Pataszonem albo thechemistem? Coś mi się kojarzy, że spędziłem z nimi całkiem sporo czasu przy BC2 - było przednio :)

Dokładnie :D wesola_ola, thechemist i luku80 :) Grało sie naprawde git- spoko komunikacja, spoko wspolpraca :) Nie bylo co prawda takich pogadanek, jak niekiedy w forumowym skladzie :D ale zaliczylem wczoraj po raz pierwszy 11 zwyciestw pod rzad :) Mysle, ze jeszcze z nimi popykam na pewno :)

Ostatnio z nimi grałem,grało się przednio bo nie mieli odblokowanych flar w latadłach :P

To chyba nie tak niedawno musialo byc (chyba, ze mowisz o jetach) :) Wczoraj z jednym z nich praktycznie caly mecz na charku w heli przelatalem zamieniajac sie tylko rolami i byl naprawde konkret- łącznie zaliczylismy chyba ok. 20 fragow plus zniszczenia, unieruchomienia itd. :) W ogole odblokowalem przy tej okazji zaklocacz ECM, ale jeszcze nie zdazylem wyprobowac- ciekaw jestem, jak sie bedzie sprawdzal zamiast flar.

Ale fakt faktem, ze poza paroma wyjatkami wczoraj przeciwnikow nie mielismy z kosmosu :)

Opublikowano

Z tydzień temu,odblokować flary można w kilka minut,a zakłócacz ECM średnio się nadaje.

Opublikowano

Czy w tej grze jest w ogole jakikolwiek czas po respawnie, zeby Ci nie zaliczalo jak padniesz znowu? Pojawianie sie idealnie na granacie albo pod ostrzalem zaczyna byc denerwujace, kiedy dolicza mi smierci w momencie gdy ja sie nawet nie zdaze obrocic po respawnie.

Opublikowano

Z tego, co pamietam, to po respawnie jest sie chronionym (nie odnosisz obrazen) przez 2 sekundy lub do momentu, kiedy sie poruszysz (przy czym sam obrot/rozgladanie sie nie jest traktowane jako poruszanie sie).

Jak dla mnie praktycznie bezuzyteczne- przy moim refleksie potrzebowalbym co najmniej z 5 :D

Opublikowano

Mnie też ten motyw z respieniem denerwuję. Ile razy to już miałem, że odradzam się idealnie przy wrogim kolesiu:/

Opublikowano

Czy w tej grze jest w ogole jakikolwiek czas po respawnie, zeby Ci nie zaliczalo jak padniesz znowu? Pojawianie sie idealnie na granacie albo pod ostrzalem zaczyna byc denerwujace, kiedy dolicza mi smierci w momencie gdy ja sie nawet nie zdaze obrocic po respawnie.

Jeżeli jest to ja go ostatnio nie uświadczam,do tego często mam resp i kosę.Dzisiaj zdałem sobie sprawę,że na Wake w Podboju amerykańce w samolotach są bez szans,jak do SU-35 wsiada ktoś ogarnięty,zbyt szeroko wchodzi w zakręty F-35 i dlatego jest łatwym celem.

Edytowane przez Litwin25

Opublikowano

Kiedy ma być ta impreza, na której mają ujawnić nowe DLC? Bo coś mi się obiło o uszy, że to miało być w tym tygodniu, a tu ani widu ani słychu...

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Kiedy ma być ta impreza, na której mają ujawnić nowe DLC? Bo coś mi się obiło o uszy, że to miało być w tym tygodniu, a tu ani widu ani słychu...

Nie impreza,a spotkanie inwestorow. Jak na razie brak przeciekow.

Opublikowano

Litwin, widze, ze masz odblokowane wszystko w heli szturmowych- o zaklocaczu ecm ostatnio wspomniales, że słaby, a jak sie sprawuja te rakiety naprowadzane oraz TV (dwa ostatnie odblokowania)? Masz je ustawione, czy cisniesz czyms innym?

Opublikowano

Jako pilot mam flary i naprowadzane bo to podstawa,jako strzelec noktowizję i rakiety na czołgi(na tv jest zbyt czasochłonna).Dla tych którzy pisali że IRNV to przegięcie,to chyba nie mieli okazji latać z termo w heli szturmowym.

Opublikowano

rakieta tv jest zbugowana i slaba.v

Opublikowano

rakieta tv jest zbugowana i slaba.v

A co w tej grze nie jest zbugowane :P Zaczynam mieć takie jazdy jak szpic z tym namierzaniem i przerywaniem,nie wiem co się dzieje z tą grą.

Opublikowano

Co za wieczór...

Pozdro dla wariatów Tommi, Pryxfus, Gumiś...

@Kaczor - nienawidzę Cię!!!:)

F@uck the MAV kutwa:)

I Pamiętaj: Piłeś? Nie graj w BF3 niah, niah

Zdrowie wariaci :)

Opublikowano

Co za wieczór...

@Kaczor - nienawidzę Cię!!! :)

Wieczór chłopie piszesz o 4 w nocy :) Czy wy nie macie życia, ja muszę wstać o 6 rano i dzieckiem się zajmować ;) Zazdroszczę wam ;)

Opublikowano

Co za wieczór...

@Kaczor - nienawidzę Cię!!! :)

No, wieczor byl konkretny (poranek zreszta tez :D ), nawet piwo jakos lepiej smakowalo ;)

Raz na Teheranie po paru minutach cala druzyna przeciwna sie zmyla, wiec z nudow pare mitow obalilismy (a moze stworzylismy :D). Zostalo np. doswiadczalnie potwierdzone, ze da sie LAV'em zrobic roadkilla czlonkowi wlasnego zespolu. Dwa razy :D

@Kaczor: w ktoryms momencie nawet gremialnie postanowilismy, ze dopoki nie przeprosisz, to nie bierzemy Cie z powrotem do skladu ;)

Wieczór chłopie piszesz o 4 w nocy :) Czy wy nie macie życia, ja muszę wstać o 6 rano i dzieckiem się zajmować ;) Zazdroszczę wam ;)

Ja mam to szczescie, ze moja Żona kladzie sie spac i wstaje wczesniej, wiec przejmuje ten temat i przynajmniej w weekendy moge popykac dluzej, a i dziecko przed 8.-9. sie nigdy nie zrywa:) Negocjuj ;)

Opublikowano

Jakoś nam się tak zasiedziało ;]

To był wieczór upokorzeń i śmiechu. Na autostradzie zostałem pojechany 0-11 przez jakiegoś klanowca. Co za wstyd.

Pozdro dla Tommiego i Gęsiora.

Kaczor wal się nemesisie jeden ;]p

Opublikowano

Na autostradzie zostałem pojechany 0-11 przez jakiegoś klanowca. Co za wstyd.

Wiecie, Panowie, w zyciu kazdego faceta (no, moze poza Litwinem ;) ) trafia sie kiedys taki moment, ze chocby nie wiem co zrobil, to dostaje w czape w BF3 ;) Na szczescie pozniej bylo juz lepiej :)

Autostrada ogolnie bardzo fajna mapa, ale jak sie w nia gra ktorys raz w ciagu wieczoru (a ani razu np. w charka czy pare innych jeszcze), to zaczyna sie przejadac.

...no i ostatnio na tej mapie jak na zadnej innej raj dla kamperow sie zrobil- bez przerwy sie frajerzy na gore na mavach laduja i taka gra pozniej...

PS: Kaczor, ale raz na Sekwanie na schodach z A do C malo brakowalo, zebym Ci kose sprzedal, ale chyba nie chciales kupic i pobiegles, az ktorys z nas za chwile zginal :)

PS.2: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/27990406/4/ Zobaczcie na tego kolesia- ponad 14. tys. pkt z samej gry. Gosciu niezle miazdzyl (65. poziom orła- jeszcze z takim nie gralem), praktycznie gdyby nie on, to bysmy ich w kazdym meczy niszczyli (nawet Kaczor by im pozniej nie pomogl ;) ). Ale pochwale sie- te dwa razy to ja go ubilem :D

Opublikowano

Jakoś nam się tak zasiedziało ;]

Na autostradzie zostałem pojechany 0-11 przez jakiegoś klanowca. Co za wstyd.

Wiecie, Panowie, w zyciu kazdego faceta (no, moze poza Litwinem ;) ) trafia sie kiedys taki moment, ze chocby nie wiem co zrobil, to dostaje w czape w BF3 ;) Na szczescie pozniej bylo juz lepiej :)

W jego życiu też się to często zdarza :P Na wyroki losu nie ma się wpływu.