Opublikowano 25 kwietnia 201213 l No wlasnie dlugo ze soba walczylem, zanim sie odwazylem je zadac, bo nie chcialem Cie urazic ale w koncu stwierdzilem, ze czasem sie zdarza nawet najlepszym, wiec grzecznie zapytam Wiesz, niektorzy np. po 200h gry zauwazaja, ze podczas przejmowania flaga zjezdza z masztu Edytowane 25 kwietnia 201213 l przez tommi___t
Opublikowano 25 kwietnia 201213 l Zielu, glupie pytanie, ale wybrales platforme ps3 przed wyszukiwaniem? zabolało mnie to pytanie Tommi ale Ci wybaczam bo fajnie się z tobą gra. hehehe....
Opublikowano 25 kwietnia 201213 l Autor a wiecie czemu czasami przy przejmowaniu flagi slychac pikanie a czasami nie? Ja tez nie wiedzialem ...
Opublikowano 25 kwietnia 201213 l a wiecie czemu czasami przy przejmowaniu flagi slychac pikanie a czasami nie? Ja tez nie wiedzialem ... Eeeee ja nie wiem do dziś... Pika lub nie pika bo...? (obrońca w okolicy?) Edytowane 25 kwietnia 201213 l przez Łebi
Opublikowano 25 kwietnia 201213 l Autor punkt dla tommiego, jezeli przejmujecie flagę i słyszycie tykanie, to znaczy ze wasz team jest tam sam. Jesli przejmujecie flagębez tykania, to znaczy ze macie przewagę jako atakujący, ake w obrębie flagi jest gdzieś obrońca
Opublikowano 25 kwietnia 201213 l Teraz nawet na normalu M16A3 to przegięcie,w porównaniu do mocnego AK to jest jak działko z Thunderbolta w ręku.
Opublikowano 26 kwietnia 201212 l OOŁŁŁŁŁŁŁŁŁJEEEEEEEEEEE :] http://www.youtube.com/watch?v=WD8HF-AL2yY Edytowane 26 kwietnia 201212 l przez Pryxfus
Opublikowano 26 kwietnia 201212 l Wygląda za(pipi)iście (pomijam kwestię że to PC), znana jest cena dodatku? Edytowane 26 kwietnia 201212 l przez hellspawn81
Opublikowano 26 kwietnia 201212 l Ciekawe ile razy konsola mi się przy tym zawiesi Baretki za przygwożdżenia będą wpadać non toper.
Opublikowano 26 kwietnia 201212 l Ciekawe ile razy konsola mi się przy tym zawiesi Ani razu- do czerwca spokojnie pykniesz te brakujace 7 leveli i odstawiasz znienawidzonego BF3 raz na zawsze, zapomniales? Edit: Pardon, juz tylko 6 Edytowane 26 kwietnia 201212 l przez tommi___t
Opublikowano 26 kwietnia 201212 l Ta mapa wygląda jak Las Hermanas z Red Dead Redemption. http://www.youtube.com/watch?v=rFyvdaBGds0 Podobne, co nie?
Opublikowano 26 kwietnia 201212 l Ten dodatek plus prywatne serwery na 1750 ticketów ? I PYTAM SIĘ, CO ZOSTANIE Z MAPY PO TAKIEJ AKCJI
Opublikowano 26 kwietnia 201212 l Ale to pieknie wyglada. Dynamika. wszystko sie w okolo wali... miod
Opublikowano 26 kwietnia 201212 l Ale to pieknie wyglada. Dynamika. wszystko sie w okolo wali... miod Trzeba bedzie uwazac, zeby po pograniu w to nie wlaczyc przypadkiem jakiegos CoD- o raka oczu nietrudno... Edytowane 26 kwietnia 201212 l przez tommi___t
Opublikowano 26 kwietnia 201212 l Ciekawe ile razy konsola mi się przy tym zawiesi Ani razu- do czerwca spokojnie pykniesz te brakujace 7 leveli i odstawiasz znienawidzonego BF3 raz na zawsze, zapomniales? Edit: Pardon, juz tylko 6 W sumie racja,to jeszcze kilka miechów.Dzisiaj grałem z dobrym lotnikiem i pisze mu PW że dobre loty miał,a on ze miał 24 kille pod rząd i kolo go z RPG na 300 metrach trafił Dice geje dajcie nagrywanie.
Opublikowano 26 kwietnia 201212 l Czy ja tu widzę każdą flagę na innym poziomie (piwnica, duża sala i balkon)?
Opublikowano 26 kwietnia 201212 l Kurde dzisiaj 3 zwiechy w dodatku do fify i 5 w Bf3,albo ylod albo EA to durnie. Edytowane 26 kwietnia 201212 l przez Litwin25
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l Sprawdzilem to, o czym Wam wczoraj na meczu mowilem i faktycznie: w UMP-45 latarka oraz tlumik dzwieku maja dwa rozne sloty, a wiec mozna je miec zalozone jednoczesnie. Pytanie: ktos kojarzy, czy jest jeszcze inna giwera, w ktorej to jest mozliwe, bo nie chce mi sie sprawdzac wszystkiego? To UMP w ogole dobre jest w miare (statsy ma padaka)?
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l Kurde dzisiaj 3 zwiechy w dodatku do fify i 5 w Bf3,albo ylod albo EA to durnie. To drugie - żadna gra nie zalicza mi tylu zwiech, co Battle Frajer 3
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l Kurde dzisiaj 3 zwiechy w dodatku do fify i 5 w Bf3,albo ylod albo EA to durnie. To drugie - żadna gra nie zalicza mi tylu zwiech, co Battle Frajer 3 A panowie nie pamiętają już BC2 ? dzięki tej grze dowiedziałem się co to zwiechy konsoli podczas grania Edytowane 27 kwietnia 201212 l przez marekjw2523
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l Kurde dzisiaj 3 zwiechy w dodatku do fify i 5 w Bf3,albo ylod albo EA to durnie. To drugie - żadna gra nie zalicza mi tylu zwiech, co Battle Frajer 3 A panowie nie pamiętają już BC2 ? dzięki tej grze dowiedziałem się co to zwierzy konsoli podczas grania Czyli - EA to durnie
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l w bc2 nagminnie, ale powiem Wam, że bf3 przy ~200h nie zawiesił mi się chyba ani razu. co innego wywalenie z meczu (psn przeważnie) zawsze jak idzie zbyt dobrze : )