Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 3 - online

Featured Replies

Opublikowano

to nie wiem bo na facebooku jak najadę myszką na czas o której jest live to piszę że jest to 21 czasu mojego... a nie sorry nie zobaczyłem że na laptopie mam przesunięty zegar o godzinę do tyłu więc 22 :) znów bateria nie trzyma na płycie :( trzeba wymienić

Edytowane przez marekjw2523

• Odpowiedzi 7 tys.
  • Wyświetleń 546,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• yyyy jak ktoś chce boost do 45 lvlu to na gg 9206262 moge podac detale zrobimy to ;]

• Zaprawdę powiadam Ci, porzuć ten badziewny tryb, patrząc na ten wątek, jest on źródłem największego zła jakie zstąpiło na Battlefielda 3 ;]

Opublikowano

wrócilem dzis do bf3.

i ta gra nadal nie lezy nawet w tym samym sklepie co Bc2.

co za szrot ;p

Opublikowano

wrócilem dzis do bf3.

i ta gra nadal nie lezy nawet w tym samym sklepie co Bc2.

co za szrot ;p

Do zobaczenia za miesiąc ;)

Opublikowano

Ten popie-przony input lag dalej jest, mniejszy ale jest.

Input lag jest i pewnie będzie. Bez przestawienia na najniższą rozdziałkę to się nerwicy można nabawić, a BFa pozbyć razem z konsolą i telewizorem przez okno ;D

Ja gram na 720p z input lagiem i nie placze,wystarczy sie przyzwyczaic a nie plakac.Po patchu nie jest on tak duzy. I jest nawet kilku wymiatacz ktorzy graja w 720p maja ratio po +3.5,spm +1000 i celnosc prawie 20%. Wiec moze przestancie zwalac na gre ;) bo, zlej baletnicy to robek u spodnicy przeszkadza

Nie gram dla statsów, killi i pierdół z powodu których inni mają wielokrotne orgazmy. Chodzi o przyjemnośc z gry a nie jakies półśrodki.

Lag to fakt więc co tu zwalać?

Opublikowano

Ten popie-przony input lag dalej jest, mniejszy ale jest.

Input lag jest i pewnie będzie. Bez przestawienia na najniższą rozdziałkę to się nerwicy można nabawić, a BFa pozbyć razem z konsolą i telewizorem przez okno ;D

Ja gram na 720p z input lagiem i nie placze,wystarczy sie przyzwyczaic a nie plakac.Po patchu nie jest on tak duzy. I jest nawet kilku wymiatacz ktorzy graja w 720p maja ratio po +3.5,spm +1000 i celnosc prawie 20%. Wiec moze przestancie zwalac na gre ;) bo, zlej baletnicy to robek u spodnicy przeszkadza

Lag to fakt więc co tu zwalać?

Nie jest on taki,zeby plakac z jego powodu juz ktorys miesiac.Po patchu jest zdecydowanie mniejszy

Edytowane przez zaq123456

Opublikowano

No to k..wa pokazali... Niech się je..ną w czoło, całe 10 sekund jeżdżących czołgów...

Opublikowano

nowy tryb pokazali chyba jedyny jaki będzie grywalny na konsolach czyli 24 czołgi i jedna flaga

Opublikowano

http://blogs.battlef...rity-game-mode/

Tryb jak dla mnie bedzie genialny inzynierowie i czolgi,czego tu nie lubic :)zero latajacego (pipi) nad glowa tylko ja,moj team i czolgi :)

Edytowane przez zaq123456

Opublikowano

taaa już mi się podoba jeszcze miesiąc czekania hehe

edit. przespałem się z tą wiadomością i przeszły mnie obawy ;/ .... jeżeli na PC będzie 16 na 16 to może się okazać że u nas na konsolach będzie 4 na 4 :o co będzie ewidentną pomyłka bo 8 na 8 to minimum

Edytowane przez dApo

Opublikowano

Więcej o dodatku dowiedziałem się z tego filmiku niż całego wczorajszego pseudo show

http://www.youtube.com/watch?v=G-RQZPOJX7E&feature=youtu.be

Dali malo ale chwile pozniej wyladowal gigantyczny post na blogu ;)

Opublikowano

już to widzę jak recon stawia becona, a suport na spadochronie spada i rzuca C4 :D na te wszystkie czołgi :D

Opublikowano

te zdjęcia były już na blogu bf'a ale ppe ma kiepski zapłon

Opublikowano

aha, to prawda z tym zapłonem

ale tutaj tych fortek nie widzialem wiec moze komus sie przyda

wygladaja fajnie, ciekawe jak to wyjdzie w praniu, bo widowiskowe fotki mozna latwo zmanipulowac

Opublikowano

hej chce wrocic do BF i wlasnie zaraz bede kupował premium

mam pytanie -czy rzeczy z premium automatycznie sie pojawią w grze czy musze sciągac je osobno? (jakies tam camo, blachy itp)

Opublikowano

Dodatki tylko trzeba pobierac.

Opublikowano

dzieki, w sumie to wkurzjace ze patch ponad 1gb a potem dodatek tez ponad 1gb

ale w koncu wrocilem do gry, i mimo ze musze sie od nowa uczyc grac ;p to jednak po pierwszych paru rundach złapalem wiatr w żagle i nawet znośnie sobie radzilem, mimo ze gralem na nieznanych mapach z CQ

to naprawde swietna gierka

Opublikowano

czy przerwa bloga może mieć coś wspólnego z premium content drop? :>

Opublikowano

ja mam pytnie - wczoraj kupilem premium, pogralem sporo rund, ale na battlelogu nie wszystko mi widzi, pokazuje postęp w wykonywaniu zadan z premium, pokazuje mi bronie z CQ itp, ale jak klikam na "PREMIUM" to wyskakuje mi "kup teraz" , nie widzi ze go kupilem, i to samo z nowym nożem - w grze juz go uzywam ale w battle logu nadal ma kłódke jakby nie bylo premium

czy to normalne? battlelog z pewnym opoznieniem zacznie dobrze pokazywac? czy to jakis wiekszy bład?

Opublikowano

czy to normalne? battlelog z pewnym opoznieniem zacznie dobrze pokazywac? czy to jakis wiekszy bład?

Pogadaj z Game advisor na EA czatt