Dante_Devil 0 Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Witam Mam może głupie pytanie ale wolę zapytać. Czy kupując teraz najstarszą wersję DS są jakieś ograniczenia w grach w które moge grać ? Mam na oku sprzęcik za niewielką kwotę, ale wolałbym uniknąc sytuacji w której okaże się że nie obsługuje ona nowych gier. Quote Link to comment
Figaro 8123 Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 (edited) Cóż, nie obsługują gier DSi Ware Ale to chyba tyle. Edited October 3, 2011 by Figaro Quote Link to comment
czapa 648 Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Dobra rada, nie kupuj najstarszej wersji DS-a bo to mija się z celem. Lepiej już dopłacić parę zł i wziąć Lite-a. Quote Link to comment
C-Boy 51 Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 (edited) Kwestia gustu. DS Classic ma lepszego D-pada oraz przyciski no i ogólnie konsola lepiej leży w łapach, szczególnie gdy gustujesz w fps'ach. Wersja lite za to posiada bardziej wytrzymałą baterie, żywsze kolory i więcej opcji podświetlana lcd no i nie wygląda jak tania zabawka kupiona u ruska na bazarze. Jak masz na oku jakaś za śmieszne pieniądze, to możesz brać, a jak się coś spierdzieli, to złota rączka Kilu służy dobrą radą oraz swoim skillem w powoływaniu ds;ów do życia Edited October 5, 2011 by C-Boy Quote Link to comment
Guest Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Z tego co pamiętam przystawki gitarowe nie współpracują ze starym DSem Quote Link to comment
raven_raven 12012 Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Nieprawda. Mam Guitar Hero On Tour i przystawka działa zarówno z Litem, jak i z Classiciem. Po prostu dołączona jest przedłużka do Classica i to rozwiązuje sprawę. Quote Link to comment
Guest Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Ale nie każda przystawka ma przedłużkę . A ta przystawka z pokrętłem do niepamiętam jakiej gry? Quote Link to comment
Recommended Posts