Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Proste rozwiązanie, jak nie chcesz to nie graj, mi się jeszcze GOW nie znudził. Jedyna zmiana której w obrębie serii tak naprawdę chcę, to oddzielne finishery dla każdej broni, a nie tylko dla ostrzy na łańcuchach.

• Odpowiedzi 517
  • Wyświetleń 13,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• me3 i unch3 były zapowiedziane przed vga Filmik wygląda jak zapowiedź RE6 a jeszcze bardziej jak L4D3, może według kolesia z gamezilli to będzie nowe IP ale na ps3 co by pasowało na L4D.   sonyboje

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Tu działa dobrze     http://media.mtvnservices.com/player/prime/mediaplayerprime.1.9.2.swf?uri=mgid:arc:video:spike.com:82baec49-74d7-4915-b6af-54d2c2d36450&type=network&ref=www.spike.com&a

• VGA jak zwykle ch.ujowe ... no ale przynajmniej byla ta megatona czyli first party studio robiace exa na PS3, normalnie szok jak cholera xD

Opublikowano

no nie wiem, takie moje zdanie w każdym razie , szkoda rozmieniać markę na drobne - coś jak z Tomb Raiderami czy obecnie z Assassynem

Opublikowano

Wszystko zależy od rodzaju gry. God of War ma jeszcze szansę na jedną niewymuszoną część. Z grami takimi jak Tomb Rider jest tak, że można kolejne części trzepać w nieskończoność po warunkiem, że nie zabraknie wyobraźni twórcom, a garściami inspiracje mogą czerpać z przeróżnych źródeł. God of War ma dużo bardziej ograniczone pole manewru, ale jeszcze tę jedną część da się zrobić tak by miała ręce i nogi.

Opublikowano

no ale pamiętasz jak sie skończył GoW III?

Edytowane przez Orson

Opublikowano

no nie wiem, takie moje zdanie w każdym razie , szkoda rozmieniać markę na drobne - coś jak z Tomb Raiderami czy obecnie z Assassynem

Nie chcę za bardzo oceniać tej nowej gry i nie wiadomo, czy to w ogóle robi SMS, ale po tych informacjach wychodzi, że to będzie kolejny FPS. To już zdecydowanie wolę kolejnego GOW, bo strzelanek już i tak jest za dużo.

Opublikowano

ej jak sie robi teraz spojler bo coś nie widzę tej opcji ?

Opublikowano

Spojler o zakończeniu GoW III

no ale przecież Kratos ginie w części 3 a świat staje w ogniu. Co ma być, znów ma zmartwychwstać by to się stało groteską?

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Ginie to chyba za dużo powiedziane, późniejsza scena wcale tego nie potwierdza. Poza tym ocierał się o śmierć już niejednokrotnie, choćby w pierwszej, czy drugiej części, a jednak zawsze z tego wychodził.

Sony nie pozwoli na uśmiercenie tej marki, więc SMS doskonale wiedzą w jakiej są sytuacji i na pewno jakoś z tego wybrną. Zawsze można też zrobić prequel

gdy Kratos był generałem spartan i poległ w bitwie, a później pociągnąć ten wątek gdy dostaje ostrza chaosu i w amoku napuszczony przez Aresa zabija swoją rodzinę. Oczywiście tym razem to my dokonalibyśmy tej masakry.

Opublikowano

Sony uśmierci God of Wara, a M$ Halo. Ludzie, ta seria sprzedaj się w milionach i za kilkanaście lat będziemy grać w GoW VII.

Opublikowano

no właśnie ocierał i to już było takie no...naciągane.

Bo to trochę tak jak we Władcy Pierścieni- gdy ginie Gandalf a potem zmartwychwstaje 9no dobra niby nie ginie ale wiadomo) to wszystko staje się takie niepoważne. Nie robi się tak po prostu , nie trywializuje się fabuły w ten sposób.

Opublikowano

Sony uśmierci God of Wara, a M$ Halo. Ludzie, ta seria sprzedaj się w milionach i za kilkanaście lat będziemy grać w GoW VII.

Myślę, że nie pozwolą nam czekać tak długo :no:

Opublikowano

Najpierw niech zapowiedzą jeszcze jedną część na PS3, która standardowo w przypadku GOW będzie najładniejszą grą na konsoli Sony jak to było na PS2 i PSP. Na PS Vita też Kratosa nie powinno zabraknąć.

Opublikowano

Podobno gametrailers bedzie robic stream

Opublikowano

A KIEDY TO?

Po raz ostatnio o 2 w nocy czasu PL.