Opublikowano 10 grudnia 201113 l Proste rozwiązanie, jak nie chcesz to nie graj, mi się jeszcze GOW nie znudził. Jedyna zmiana której w obrębie serii tak naprawdę chcę, to oddzielne finishery dla każdej broni, a nie tylko dla ostrzy na łańcuchach.
Opublikowano 10 grudnia 201113 l no nie wiem, takie moje zdanie w każdym razie , szkoda rozmieniać markę na drobne - coś jak z Tomb Raiderami czy obecnie z Assassynem
Opublikowano 10 grudnia 201113 l Wszystko zależy od rodzaju gry. God of War ma jeszcze szansę na jedną niewymuszoną część. Z grami takimi jak Tomb Rider jest tak, że można kolejne części trzepać w nieskończoność po warunkiem, że nie zabraknie wyobraźni twórcom, a garściami inspiracje mogą czerpać z przeróżnych źródeł. God of War ma dużo bardziej ograniczone pole manewru, ale jeszcze tę jedną część da się zrobić tak by miała ręce i nogi.
Opublikowano 10 grudnia 201113 l no ale pamiętasz jak sie skończył GoW III? Edytowane 10 grudnia 201113 l przez Orson
Opublikowano 10 grudnia 201113 l no nie wiem, takie moje zdanie w każdym razie , szkoda rozmieniać markę na drobne - coś jak z Tomb Raiderami czy obecnie z Assassynem Nie chcę za bardzo oceniać tej nowej gry i nie wiadomo, czy to w ogóle robi SMS, ale po tych informacjach wychodzi, że to będzie kolejny FPS. To już zdecydowanie wolę kolejnego GOW, bo strzelanek już i tak jest za dużo.
Opublikowano 10 grudnia 201113 l Spojler o zakończeniu GoW III no ale przecież Kratos ginie w części 3 a świat staje w ogniu. Co ma być, znów ma zmartwychwstać by to się stało groteską? Edytowane 10 grudnia 201113 l przez Orson
Opublikowano 10 grudnia 201113 l Ginie to chyba za dużo powiedziane, późniejsza scena wcale tego nie potwierdza. Poza tym ocierał się o śmierć już niejednokrotnie, choćby w pierwszej, czy drugiej części, a jednak zawsze z tego wychodził. Sony nie pozwoli na uśmiercenie tej marki, więc SMS doskonale wiedzą w jakiej są sytuacji i na pewno jakoś z tego wybrną. Zawsze można też zrobić prequel gdy Kratos był generałem spartan i poległ w bitwie, a później pociągnąć ten wątek gdy dostaje ostrza chaosu i w amoku napuszczony przez Aresa zabija swoją rodzinę. Oczywiście tym razem to my dokonalibyśmy tej masakry.
Opublikowano 10 grudnia 201113 l Sony uśmierci God of Wara, a M$ Halo. Ludzie, ta seria sprzedaj się w milionach i za kilkanaście lat będziemy grać w GoW VII.
Opublikowano 10 grudnia 201113 l no właśnie ocierał i to już było takie no...naciągane. Bo to trochę tak jak we Władcy Pierścieni- gdy ginie Gandalf a potem zmartwychwstaje 9no dobra niby nie ginie ale wiadomo) to wszystko staje się takie niepoważne. Nie robi się tak po prostu , nie trywializuje się fabuły w ten sposób.
Opublikowano 10 grudnia 201113 l http://openvpn.net/ Dzięki temu można oglądać VGA na ich stronie. Trial ma limit 100mb i nie wiem czy wystarczy, ale warto spróbować. Jak nie to zawsze się znajdzie jakiś lewy stream.
Opublikowano 10 grudnia 201113 l W tamtym roku można było oglądać bez problemu, więc bądźmy dobrej myśli.
Opublikowano 10 grudnia 201113 l Sony uśmierci God of Wara, a M$ Halo. Ludzie, ta seria sprzedaj się w milionach i za kilkanaście lat będziemy grać w GoW VII. Myślę, że nie pozwolą nam czekać tak długo
Opublikowano 10 grudnia 201113 l Najpierw niech zapowiedzą jeszcze jedną część na PS3, która standardowo w przypadku GOW będzie najładniejszą grą na konsoli Sony jak to było na PS2 i PSP. Na PS Vita też Kratosa nie powinno zabraknąć.
Opublikowano 10 grudnia 201113 l http://www.watchfomny.com/Video/USA/01/spike/spike.htm Stream ze Spike TV.