Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ulubiony komentator

Featured Replies

Opublikowano

Na plus zdecydowanie:

- Janusz Pindera- mogę tego faceta słuchać godzinami, szkoda, że komentuje tak rzadko, bo innych komentatorów bokserskich zjada na śniadanie (np. Durda i Kosedowski mogliby poszukać innego zajęcia)

- ekipa C+, głównie Laskowski- profesjonalny, umie zajajczyć (i zawsze jest pozytywnie nastawiony do Podbeskidzia, często widuję go w BB, w centrum handlowym, gdzie kupuję żarcie :D)

- duet od komentowania Tour de France na Eurosporcie

- Szpaku - wiadomo, sentyment- kojarzy się z 'dużymi' meczami. No i wyróżnienie honorowe dla Andrzeja Zydorowicza, szczególnie schyłkowego, kiedy nie był już w stanie spamiętać nazwisk, więc ograniczał się do hasełek typu 'bardzo podoba mi się dzisiaj piłkarz z dziesiątką' ^_^

Na minus:

Reszta. Z Kołtoniem (''Koootoroowskii''), Dębińskim (spuszczanie się nad kibolami), jakimiś Jasinami, Iwańskimi i pionkami z Nsportu (fuszerka) na czele.

Edytowane przez Wielki K

• Odpowiedzi 31
  • Wyświetleń 8,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szpakowski i Szaranowicz jak dla mnie najlepsi, jeśli chodzi o piłkę Zimoch (pamiętny mecz Widzewa o awans do LM) Kostyra, fajnie komentuje boks w polsacie sport Wspomniany komentator C+ od żużlu

Opublikowano

Piłka, siatka itd wszystko co powyższe, a dodałbym do tego duet od Snookera na Eurosporcie - Jewtuch/Kruk ;)

Opublikowano

Piłka nożna: Szpakowski/Borek (niekoniecznie z Kołtoniem chyba że dla beki;p)

Lekkoatletyka: Babiarz/Szaranowicz

Skoki: Szaranowicz

Tenis: Tomaszewski

Opublikowano

Według mnie Borek i Iwanow wypadają najlepiej, za to nie mogę słuchać tych gości z C+ od Premiership, tak pierdolą, że aż ziemniaki gniją...

Opublikowano

Polecam posłuchać całego, bo panowie dają radę:D

Pani doktór rządzi :D

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

Nie wiem jak was, ale mnie strasznie irytuje postać Przemysława Iwańczyka. Postura studenciaka, który przykładnie wykłada o piłce, analizuje, nawet wtrąci niby śmiszny żarcik, ale w gruncie rzeczy to maxymalnie irytująca i sztuczna kreatura od czasów Olafa Lubaszenko w TVP. Nie wiem co za bezmózg zatrudnia takich ludzi w gazecie.pl ;/