Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[SPRZEDAM] Sanwa JLW—TM—8

Featured Replies

Opublikowano

Najlepsza gałka imo to Sanwa JLW-TM-8 (jej podróbą jest LS-32), niestety jej już się nie dostanie - szkoda.

Mam do sprzedania rzadko spotykaną gałę Sanwa JLW-TM-8 :)

Cena wywoławcza: 109zł (+ koszta przesyłki)

U mnie kupujesz zawsze:

- Bez ryzyka

- Nie czekając w nieskończoność na przesyłkę

KONTAKT

grey1984@o2.pl

jlw002.th.jpgjlw003.th.jpgjlw001.th.jpg

Edytowane przez Grey-FoX

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 14,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co za brudny chuj to napisał? Boskie Seimitsu instalował niegdys KSK w każdym automacie w swoim salonie!     O WZYWAM CIĘ PRADAWNY STACHU COBYS POTWIERDZIŁ ME SŁOWA PRAWDY NAJSWIĘTSZEJ JAKO W IMIEN

• Dla mnie osobiście:   Seimitsu = Gra się równo Sanwa = Straszne g*wno   A Grey-FoX juz dawno jest stracony, napisane jest przecież "baczaj w stronę bijatyk choćby padały domy i słupy, lecz Tekken

Opublikowano

Najlepsza gałka imo to Sanwa JLW-TM-8 (jej podróbą jest LS-32), niestety jej już się nie dostanie - szkoda.

Co za brudny chuj to napisał? Boskie Seimitsu instalował niegdys KSK w każdym automacie w swoim salonie!

O WZYWAM CIĘ PRADAWNY STACHU COBYS POTWIERDZIŁ ME SŁOWA PRAWDY NAJSWIĘTSZEJ JAKO W IMIENIU BOGA PRZEMAWIAM A ON SKAŻE MALUCZKICH NA WIECZNE POTĘPIENIE!!!

Opublikowano
  • Autor

Co za brudny chuj to napisał? Boskie Seimitsu instalował niegdys KSK w każdym automacie w swoim salonie!

O WZYWAM CIĘ PRADAWNY STACHU COBYS POTWIERDZIŁ ME SŁOWA PRAWDY NAJSWIĘTSZEJ JAKO W IMIENIU BOGA PRZEMAWIAM A ON SKAŻE MALUCZKICH NA WIECZNE POTĘPIENIE!!!

Pozamiatałeś mnie tym tekstem :)

Opublikowano

Dla mnie osobiście:

Seimitsu = Gra się równo

Sanwa = Straszne g*wno

A Grey-FoX juz dawno jest stracony, napisane jest przecież "baczaj w stronę bijatyk choćby padały domy i słupy, lecz Tekkena nie tniesz bo jest on do d**y"

Od pradawnych czasów KSK instalował BOSKIE Seimitsu, bo jak mawiał prorok z gór "na nich wszystko się samo wykręco"

Przemawiał pradawny STACHU