March 14, 201214 yr Premiera w US miala miejsce pare dni temu, w Europie lada dzien. Gra to sequel X-Blades wydanego lata temu, rowniez na PS3. Wydawca jest Konami, a cena nowki w sklepach online to 25 funtow, czyli znacznie taniej od innych gier. Gra zbiera raczej pochlebne opinie i z niecierpliwoscia czekam, by w nia zagrac Edited March 14, 201214 yr by Ken Marinaris
March 14, 201214 yr Ktoś powinien chyba pojaśnić Japończykom, że takie okładki miały racje bytu jakieś 6-12 lat temu. Cycki i miecze...litości.
March 14, 201214 yr Ktoś powinien chyba pojaśnić Japończykom, że takie okładki miały racje bytu jakieś 6-12 lat temu. Cycki i miecze...litości. Nie ocenia się książki po okładce!!11
March 14, 201214 yr No, ja jestem święcie przekonany, że dostaniemy doskonały, niesztampowy produkt. Takie połączenie ICO, Silent Hilla 2, Heavy Raina i Metal Gear Solida.
March 15, 201214 yr Zapewne będzie równie oryginalna jak 95% obecnie wydawanych gier. Co oczywiście nie znaczy, że będzie kiepska. Okładka faktycznie denna, ale wiadomo, że to tylko typowy zabieg marketingowy, Hamburgery pewnie rzucą się nawet nie zwracając uwagi na tytuł.
June 3, 201214 yr Author Gral ktos, gra jest w przystepnej cenie Ja w demo cosik pogralem, ale daje to znikome pojecie o calej produkcji.