April 12, 201213 yr Mam pytanie. Doszły mnie słuchy, że kiedyś PSX Extreme ukazał się podobno jednorazowo z jakąś dodaną płytą CD lub DVD. Czy to prawda? I jeśli tak, to jaki to był numer? Miałem dosyć długą, bo kilkuletnią przerwę w kupowaniu PSX Extreme i jeśli rzeczywiście był kiedyś taki numer to przeoczyłem to.
April 12, 201213 yr a był taki. Nr nie pamiętam niestety. Płyta to DVD z trailerami gier na 360 bodajże
April 12, 201213 yr To raczej był jednorazowy wybryk, płytka była darmowa, ale to były po prostu trailery promocyjne gier z Xboxa 360 (te które leciały np. w Empikach), co wywołało nawet pewną falę sprzeciwu, ale ogólnie skoro to był prezent, to darowanemu koniowi
April 12, 201213 yr Pamiętam, że dzięki tej płycie - powiedziałem "pora na next gena, pora na Xboxa360". Tylko ni cholery nie pamiętam gdzie ją mam, płytkę PS. Trailery promocyjne gier z Klocka ale tam chyba też było "Eight Days" z Ps3 heh. Edited April 12, 201213 yr by SłupekPL
April 12, 201213 yr O to chodzi? Uploaded with ImageShack.us "Eight Days" nie ma na tej płytce są tylko trailery gier na klocka.
April 15, 201213 yr Author http://www.sklepe.pl...pismo-p377.html Ciekawe czy tutaj te egzemplarze mają ze sobą płytę? Bo jeśli tak to może bym kupił jako "ciekawostkę". Edited April 15, 201213 yr by Axelio
April 15, 201213 yr Raczej nie bo na screenie z Gram.pl jest w prawym górnym rogu płyta, a w sklepe.pl nie ma.