Opublikowano 2 sierpnia 20168 l http://www.unsound.pl/articles/death-grips-added-to-unsound-krakow-2016-lineup
Opublikowano 2 sierpnia 20168 l pierwsza myśl jak zobaczyłem tego newsa na fb to że wiolku się osra ze szczęścia pewnie
Opublikowano 19 sierpnia 20168 l kakafonia to najgłębiej idące niedoszacowanie, jakie mi się rzuca na myśl, po zapoznaniu się z tym ch u jstwem
Opublikowano 20 sierpnia 20168 l JAKI PIĘKNY SKŁAD JUŻ JEZD _M_ nie jedzie? xd Edytowane 20 sierpnia 20168 l przez Wiolku
Opublikowano 20 sierpnia 20168 l nie wiem, zobaczę jak w robocie będzie. Będzie chv.jowo jak zwykle, przyjeżdżaj.
Opublikowano 20 sierpnia 20168 l Biletów już i tak nie ma chyba że chce się stać przed bramką jak zwierze.
Opublikowano 14 października 20168 l Bardzo byście byli smutni jakbym napisał, że gig odwołany? Edit: Mam nadzieję na blisko 1,5h świńskiej ekstazy. Edytowane 17 października 20168 l przez Wiolku
Opublikowano 20 października 20168 l O której będziecie w Łaźni Nowej? Tam się można napić jakiegoś piwa?
Opublikowano 23 października 20168 l Nikt nic nie pisze, było tak zaje.biście, że brak słów aby to opisać, czy tak ch.ujowo, że szkoda strzępić ryja?
Opublikowano 23 października 20168 l Dla mnie to pierwsze choć nagłośnienie to była kupa. Trio daje bardzo dużo z siebie, pot latał po całej scenie, ekspresję mają absolutną. Jako maniak ciężko mi coś sensownego napisać, bo cały czas miałem duży uśmiech na twarzy, skakałem, trząsłem się i spociłem jak wieprz tracąc percepcję na rzecz rzucenia w wir po prostu. Po finalnej gilotynie wielki smutek i pustka. Ogólnie ludzie z forumka mnie odrzucili w stylu "idziemy na papierosa" Edytowane 23 października 20168 l przez Wiolku
Opublikowano 23 października 20168 l Dwaj kumple byli i też nie narzekają. Ilu was tam było z forumka?
Opublikowano 13 maja 20177 l Ale ten nowy track to cię chyba zadowoli ziom5. Totalność. Dokładnie, zachwycony nim byłem i wciąż jestem. Na koncercie wiadomix byłem, z samego przodu przy barierce. Andy na mnie spojrzał, polubiłem I've seen footage i usłyszałem GBPGI na żywo. Było cudownie. Ciekawe czy coś jeszcze wyplują, Bottomless Pit jednocześnie brzmi i nie brzmi jak album, który mógłby być ich ostatnim.
Opublikowano 14 maja 20177 l Hakera nie było. Jeżdzę tak po koncertach, nie ma tego zbyt wiele, ale jednak Death Grips pozostawiło największą pustkę po koncercie. Najlepsze było jak wracaliśmy tramwajem, wszędzie ludzie z koncertu, a tam przejeżdżamy obok... XD Wszyscy w śmiech do ROZPUKU Kolejny album według mnie będzie na pewno. Jak by ktoś nie widział maltretowanego Zacha.
Opublikowano 14 maja 20177 l No spread eagle to ich najwiekszy banger. Szkoda zem cie Wiolek nie spotkal na koncercie. :|
Opublikowano 15 maja 20177 l No spread eagle to ich najwiekszy banger. Szkoda zem cie Wiolek nie spotkal na koncercie. :| MOŻE NA MNIE KAPNĄŁEŚ POTEM A NAWET NIE WIESZ. Trochę mi się drogi na tym koncercie pomieszały, ale cóż się dziwić. Chcę jeszcze raz