Skocz do zawartości

Death Grips

Featured Replies

• Odpowiedzi 240
  • Wyświetleń 189,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie rozumiesz  sztuki :czesc:

• Naprawde chcialem poswiecic trzy minuty na przesluchanie tego w calosci, ale niestety nie potrafie. Rozumiem ze komus moze sie to podobac, jednak jak juz wspominalem chyba, nie odnajduje przyjemnosci

• nadal asłuchalne

Opublikowano

pierwsza myśl jak zobaczyłem tego newsa na fb to że wiolku się osra ze szczęścia pewnie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

kakafonia to najgłębiej idące niedoszacowanie, jakie mi się rzuca na myśl, po zapoznaniu się z tym ch u jstwem

Opublikowano

Kto się wybiera na koncert? 

Bilecik kupiony piekny kawalerze.

Opublikowano

Ja i mate5 już gotujemy kompot 

Opublikowano

death-grips-come-up-and-get-me.png

JAKI PIĘKNY SKŁAD JUŻ JEZD

_M_ nie jedzie? xd

Edytowane przez Wiolku

Opublikowano

nie wiem, zobaczę jak w robocie będzie.

Będzie chv.jowo jak zwykle, przyjeżdżaj.

Opublikowano

Biletów już i tak nie ma chyba że chce się stać przed bramką jak zwierze.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bardzo byście byli smutni jakbym napisał, że gig odwołany?

Edit:

Mam nadzieję na blisko 1,5h świńskiej ekstazy. 

Edytowane przez Wiolku

Opublikowano

O której będziecie w Łaźni Nowej? Tam się można napić jakiegoś piwa?

Opublikowano

Nikt nic nie pisze, było tak zaje.biście, że brak słów aby to opisać, czy tak ch.ujowo, że szkoda strzępić ryja?

Opublikowano

Dla mnie to pierwsze choć nagłośnienie to była kupa. Trio daje bardzo dużo z siebie, pot latał po całej scenie, ekspresję mają absolutną. Jako maniak ciężko mi coś sensownego napisać, bo cały czas miałem duży uśmiech na twarzy, skakałem, trząsłem się i spociłem jak wieprz tracąc percepcję na rzecz rzucenia w wir po prostu. Po finalnej gilotynie wielki smutek i pustka. Ogólnie ludzie z forumka mnie odrzucili w stylu "idziemy na papierosa"  :frog:

Edytowane przez Wiolku

Opublikowano

Dwaj kumple byli i też nie narzekają. Ilu was tam było z forumka?

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Ale ten nowy track to cię chyba zadowoli ziom5. Totalność.

Dokładnie, zachwycony nim byłem i wciąż jestem. 

Na koncercie wiadomix byłem, z samego przodu przy barierce. Andy na mnie spojrzał, polubiłem I've seen footage i usłyszałem GBPGI na żywo. Było cudownie. Ciekawe czy coś jeszcze wyplują, Bottomless Pit jednocześnie brzmi i nie brzmi jak album, który mógłby być ich ostatnim.

Opublikowano

Nie interesuj się

Opublikowano

Nie pamietam, a nie mogę znaleźć coś listy teraz. Ale raczej nie.

Opublikowano

Hakera nie było. 

Jeżdzę tak po koncertach, nie ma tego zbyt wiele, ale jednak Death Grips pozostawiło największą pustkę po koncercie. Najlepsze było jak wracaliśmy tramwajem, wszędzie ludzie z koncertu, a tam przejeżdżamy obok...

flogo_ziko.png

XD Wszyscy w śmiech do ROZPUKU 

Kolejny album według mnie będzie na pewno. 

Jak by ktoś nie widział maltretowanego Zacha.

Opublikowano

No spread eagle to ich najwiekszy banger. Szkoda zem cie Wiolek nie spotkal na koncercie. :|

Opublikowano

No spread eagle to ich najwiekszy banger. Szkoda zem cie Wiolek nie spotkal na koncercie. :|

MOŻE NA MNIE KAPNĄŁEŚ POTEM A NAWET NIE WIESZ. 

Trochę mi się drogi na tym koncercie pomieszały, ale cóż się dziwić. Chcę jeszcze raz  :rayos: