Jump to content

Kod z allegro xbox live gold 48h

bor

Recommended Posts

Posted

Mam pytanie, czy te kody z allegro gold xbox live 48h są z legalnego źródła? Czy jeśli nie są, można używając kod dostać ban?

Nie chcę kupić konta z ms point, ani z goldem, ani też samych punktów, chcę tylko kod do gold. Czy można dostać bana za to?

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Z tymi trialami 48h to golda mieć nie będziesz,możesz za to wtedy pograć sobie przez 2 dni online ale konto pozostanie silver. Ja kiedyś sporo korzystałem z tych kodów i nigdy nie miałem najmniejszych problemów. Dobrze jest kupować max 10 kodów bo jak kupisz więcej i nie upilnujesz to czasem jest tak że po jakimś czasie nie działają. Pozdro

Posted

Czyli bana na 100% nie dostane? A gold na 3msc jak kupie na allegro i to bedzie jakies niepewne zrodlo, to ban moze byc? czy nie ma opcji?

Reasumujac, czy kod 48 h trial na online, bądź kod na gold 3 msc, rok nie grozi banem?

Posted

Czyli bana na 100% nie dostane? A gold na 3msc jak kupie na allegro i to bedzie jakies niepewne zrodlo, to ban moze byc? czy nie ma opcji?

Reasumujac, czy kod 48 h trial na online, bądź kod na gold 3 msc, rok nie grozi banem?

Człowieku napisali Ci ze nie dostaniesz bana ,kupuj i ciesz się graniem .

SAm kupuje golda na 12 miesięcy od 3 lat na allegro i bana nie mam , więc nie panikuj na zapas .

Posted

Abonament gold nie występujący na żadnym koncie, jedynie w postaci kodu pod jakąkolwiek formą i na jakikolwiek czas nie sprawi, że dostaniesz bana.