Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kod z allegro xbox live gold 48h

Featured Replies

Opublikowano

Mam pytanie, czy te kody z allegro gold xbox live 48h są z legalnego źródła? Czy jeśli nie są, można używając kod dostać ban?

Nie chcę kupić konta z ms point, ani z goldem, ani też samych punktów, chcę tylko kod do gold. Czy można dostać bana za to?

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 17,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Kody pochodzą z różnych promocji (np: kliknij lubię to na FB i dostaniesz kod trial) i nie można za używanie ich dostać bana koniec. :thumbsup:

Opublikowano

Z tymi trialami 48h to golda mieć nie będziesz,możesz za to wtedy pograć sobie przez 2 dni online ale konto pozostanie silver. Ja kiedyś sporo korzystałem z tych kodów i nigdy nie miałem najmniejszych problemów. Dobrze jest kupować max 10 kodów bo jak kupisz więcej i nie upilnujesz to czasem jest tak że po jakimś czasie nie działają. Pozdro

Opublikowano
  • Autor

Czyli bana na 100% nie dostane? A gold na 3msc jak kupie na allegro i to bedzie jakies niepewne zrodlo, to ban moze byc? czy nie ma opcji?

Reasumujac, czy kod 48 h trial na online, bądź kod na gold 3 msc, rok nie grozi banem?

Opublikowano

Czyli bana na 100% nie dostane? A gold na 3msc jak kupie na allegro i to bedzie jakies niepewne zrodlo, to ban moze byc? czy nie ma opcji?

Reasumujac, czy kod 48 h trial na online, bądź kod na gold 3 msc, rok nie grozi banem?

Człowieku napisali Ci ze nie dostaniesz bana ,kupuj i ciesz się graniem .

SAm kupuje golda na 12 miesięcy od 3 lat na allegro i bana nie mam , więc nie panikuj na zapas .

Opublikowano

Abonament gold nie występujący na żadnym koncie, jedynie w postaci kodu pod jakąkolwiek formą i na jakikolwiek czas nie sprawi, że dostaniesz bana.

Opublikowano
  • Autor

Kupiłem kod na 48h i jest ok, arigato Wam :)