Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

o jakim ty Most Wantadzie mówisz? przecież to jest nowy Burnout na licencji

Opublikowano

Nowy filmik z Last of Us tylko utwierdził mnie w przekonaniu, że to seryjnie ma szansę na GOTY.

FAP.

FAP.

Opublikowano
  • Autor

ten vgchartz ostatnio naprawdę jest wątpliwy, jakoś wątpie by Horizon a już tymbardziej nowy NFS nie miał 2 miechy przed premiera nawet 50tys zamówień.

jak zwykle rzetelne liczby będą dopiero w raportach NPD

Opublikowano

No i Black Klops 2 ma już więcej preorderów niż MW3 :turned:

1.110.000 : 1.098.000

Sam zamówiłem już na PC, ale nie wiem czy doliczyli. :music:

A Forza Horizon i Most Wanted chyba niezłego faila zaliczą, obie nawet w top50 się nie mieszczą :confused:

http://www.vgchartz....ders/41154/USA/

Most Wanted każdy już przeszedł 7(?) lat temu. :D Nie no, z tą nazwą pojechali po bandzie (hehe) i się teraz dziwić, że mało ludzi to zamawia. ;)

A co do Forzy to nie wiem, może ludzie mają jej już dość skoro wyszły na samego X360 3 części i mało wiedzą o nowościach...

//edit: Mazzeo raczej ma racje. :P

Opublikowano

No i Black Klops 2 ma już więcej preorderów niż MW3 :turned:

1.110.000 : 1.098.000

A Forza Horizon i Most Wanted chyba niezłego faila zaliczą, obie nawet w top50 się nie mieszczą :confused:

http://www.vgchartz....ders/41154/USA/

Kurwa, ale Resident ma mało pre-orderów, a Capcom liczy sprzedać przynajmniej 7 mln kopii. Mission impossible?

Opublikowano

Mówiłem już o tych preorderach. Nie ma co się sugerować. Liczby Resident 6 też to w sumie potwierdzają, wątpię żeby były takie niskie po spektakularnym sukcesie RE5.

Opublikowano

ten vgchartz ostatnio naprawdę jest wątpliwy, jakoś wątpie by Horizon a już tymbardziej nowy NFS nie miał 2 miechy przed premiera nawet 50tys zamówień.

jak zwykle rzetelne liczby będą dopiero w raportach NPD

Ostatnio sprzedaż scigałek w USA jest żałosna więc się nie zdziwie jeśli to prawda. W europie powinno być dużo lepiej.

Opublikowano

Na RE5 hype był znacznie większy, dobrą pozycję startową zrobiła jej czwarta część. To miało być tylko rozwinięcie pomysłów po wielkim poprzedniku w nowej oprawie. Niestety piąteczka wielu ludziom nie podeszła jako przestarzała już gra w mechanice. Teraz widać tego efekty, jest mniejsze zainteresowanie.

Opublikowano
  • Autor

A o właśnie. RE6 ma mniej pre-orderów niż Hitman xD toż to bzdura.

btw Activision chyba się ostro pod(pipi)iło, okazuje się że Sleeping Dogs sprzedał się całkiem dobrze, za to nowe Transformersy to niezła poracha - 25tys egzemplarzy na premierę :D Darksiders II też ładnie.

Opublikowano
  • Autor

Wszystko nadal wygląda zbyt ładnie, by był to prawdziwy gameplay. Niby przejście tego etapu wygląda inaczej niż na E3 ale kur.va nie wierze by wszystkie te motywy to była praca sztucznej inteligencji, a nie skryptów. No i nadal jest liniowo, a była mowa że inaczej?

Żeby to nie była taka wydmuszka jak w przypadku Bioshock Infinite. Czekam na recenzje graczy, bo w takie pokazówki prosto od developera to nie wierzę.

Opublikowano

Hehe, jak fajnie paczeć na xbota, który AŻ NIE WIERZY, że to takie dobre.

bearhug2.jpg

ND chyba wymyślił coś na wzór "półskryptów", czy mi się śniło? Może dlatego wygląda to tak dobrze.

Opublikowano

Mazzeo nawet DonSterydo zachował się jak przystało i chwali Last of Us a ty i tak swoje ;/

Edytowane przez mate5

Opublikowano
  • Autor

Przepraszam że raczyłem napisać o swoich wątpliwościach, które miałem również przy pokazie Bio Infinite (którym się wszyscy jarali), gry, która teraz ma problemy w developingu. Wiadomo że z <pokłony> *fap* *fap* Naughty Dog będzie inaczej, ale chyba tutaj nie ma podanej daty premiery, prawda? Jak widać tworzenie takich gier to nie prosta sprawa.

I nie żaden płacz bo kupno PS3 --> ogranie TLOU --> sprzedaż konsoli z grą na allegro to operacja trwająca 2-3 dni i strata max 50zł :P

Mazzeo nawet DonSterydo zachował się jak przystało i chwali Last of Us a ty i tak swoje ;/

(pipi)a o_O ogarnijcie się, złego słowa na developera i jego grę nie można powiedzieć bo zaraz SDF wkroczy do akcji. Jak wczoraj tematem było Halo 4, to do słów krytyk nikt głupio się nie dowalił poza typfonem.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

A co to niby ma znaczyć? Zawsze chwalę gry, które mi się podobają, ale robię to w odpowiednich temat, a nie "chodzę" po forum jak niektóre psboty i GOTY GOTY (pipi)A FAJERWERKI!!! :)

Tak samo jak zawsze jadę po samograjach czy to ex na PS3 jak Journey czy Beyond czy ex na X360 jak Fable 3 czy multiplatforma jak L.A. Noire.

Konsekwencja to słowo klucz.

Opublikowano

sonyboty sie podjarały że za rok dostaną grę którą przejdą albo zrobią co innego w ile 20-30 godzin łącznie z przejściem kilkukrotnym itp i co potem ?allegro ? w ramkę oprawić i na półkę ?,ja mam ps3 i xboxa po ukończeniu takich fajnych gier jak GOW 4,TLOU na ps3 powrócę do rozgrywek sieciowych na XBL gdzie każdy ma Mica wszysko działa tam szybciej i lepiej no i co najważniejsze multiplatformy wyglądają tam lepiej ;]. Ostatnio widziałem future soldier na ps3 żenada i tragedia wyszarpane krawędzie blade kolory i ta rozdzielczość ? blehhh ubisoft robi najgorsze porty . Tak się jaracie tymi exami na ps3 pewnie spowodowane to jest rozgoryczeniem wynikającym z faktu że xDDD multilatformy czyli 80% gier wygląda i działa u was gorzej, a psn działa jak złów ,no i jeszcze rzecz do której ja nie przykładam większego znaczenia Achi>trophy to was tak boli ? hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Opublikowano

Z Bioshock Infinite ten fragment z masą skryptów to była tylko pokazówka, ale Levine potem wspomniał, że tak napakowanych akcją momentów raczej wielu nie będzie, a szkoda.

Opublikowano
  • Autor

Z Bioshock Infinite ten fragment z masą skryptów to była tylko pokazówka, ale Levine potem wspomniał, że tak napakowanych akcją momentów raczej wielu nie będzie, a szkoda.

I dokładnie to samo może być z TLOU, ale nie można nic o tym wspomnieć, bo zakłócę grupowe rzucanie gaciami.

Opublikowano
Jak wczoraj tematem było Halo 4, to do słów krytyk nikt głupio się nie dowalił poza typfonem.

Ciekawe czemu...

:P

Opublikowano

Jeśli wrzucają 16 minut gameplayu to ja jednak mam nadzieję, że ta gra jest w bardzo zaawansowanym stadium już, nie wiem, czekają na VGA z datą premiery? Nie chce mi się czekać aż do jesieni, bo wtedy to czas next-genów będzie.

Opublikowano
  • Autor

No ciekawe czemu? Bo jak Voytec zauważył, że to pierwsza gra 343 industries i trzeba poczekać z ohami? Albo jak Emet wspomniał o artykule z DF mówiącym o braku niektórych efektów? Nikt się nie dowalił bo to są fakty.

Jak tutaj ja wspominam o swoich wątpliwościach i raczę zauważyć że to nadal tylko pokazówka od developera to zaczyna się szukanie obrazków po internetach i kretyńskie posty jak ten.

No, ale według Mazzeo Halo 4 gniecie tę grę nie?

Żenada max

Jeśli wrzucają 16 minut gameplayu to ja jednak mam nadzieję, że ta gra jest w bardzo zaawansowanym stadium już, nie wiem, czekają na VGA z datą premiery? Nie chce mi się czekać aż do jesieni, bo wtedy to czas next-genów będzie.

I tak i nie, co pokazuje Bioshock Infinite właśnie. Cichutko jest o nim od półtora roku.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Zobaczymy jak z tym Bajoszokiem, powinni w przeciągu 2 miesięcy rozpocząć kampanię marketingową albo przesunąć po raz kolejny datę premiery.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

xD Łatwo połknęłaś haczyk lol.

Przed ostatecznym jaraniem potrzeba czekać na inne demo bo w kółko to samo pokazują. Mimo, że to jest masakra.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.