Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Piraci na X360 to margines. Konsola wcale nie musi być nieprzerabialna, wystarczy że ludzie chcą korzystać z sieci i automatycznie większość oleje piraty.

wiekszosc osob z xbox'em, ktore spotykam maja w (pipi)e online wolą za te 130zl miec 130 gier i przejsc je w singlu

Nie od dzis wiadomo, ze po ps3 czesciej siegaja casuale, ktorzy uzywaja ps3 raczej jako odtwarzacza br. Dla nich PS+ jest na pewno super oferta.

+ w większości sklepów zazwyczaj siedzą za ladą takie typy jak Mendrek (bierz Pleya, bo lepszy!), no i oczywiście nie przepadają za Xboxem, bo... jest od Microsoftu xD ostatnio tak usłyszałem od typków, czyli typowe, żenujące "argumenty" zaślepionych fanów tej pseudo konsoli co w sumie chyba nie dziwi.

Nienawidzi Sony - prowadzi strone o jej konsoli.

Tez chce byc taki.

Nielubie blondynek - ożenie sie z jedną ;x

Edytowane przez SzewczykDratewka

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

w dziwnym towarzystwie się obracasz, ja znałem 2 osobniki które piracą x0 ...

Opublikowano

Nienawidzi Sony - prowadzi strone o jej konsoli.

Tez chce byc taki.

Nielubie blondynek - ożenie sie z jedną ;x

To nie jest tak, że nie lubię Sony... PS2 i PSX były super, Vita tez dopracowali nieźle (niestety klapa ze sprzedażą jest), ale z PS3 dali ciała pod prawie każdym względem niestety.

Opublikowano

to nie jest tak że nas to obchodzi

Opublikowano

ja tylko z prostowałem, żeby herezji o mnie tu nie było. :whistling:

no ale jak widać, dla niektórych ważniejszy jest znaczek na pudełku, niż same pudełko :)

Opublikowano

Dla mnie nie ważne jest pudełko hihi

Opublikowano

biedny leszek tak się pogubił w trolowaniu że mylą mu się własne poglądy. albo ich w ogóle nie posiada.

Opublikowano

Wrócił wielki znawca gier z jedną platformą :woot: weź mi zacytuj gdzie narzekałem na inne konsole Sony.

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano
September 7, 2012 | By Eric Caoili

The main draw of the PSP, the big promise that was meant to separate it from Nintendo's portables and pull users away from the underpowered Nintendo DS, was that Sony's handheld could deliver console-like experiences on the go.

PSP's console-quality experiences, though, weren't enough to propel the system to the same heights as its competitors in the West -- so why hasn't Sony adjusted its strategy for its new portable, in light of PSP's past difficulties and PS Vita's current struggles?

Sony's marketing VP for handhelds and consoles John Koller admits that PS Vita's message of "console-like games on portables" is essentially the same as PSP's, but argues that there was a significant problem with how developers approached that idea before.

"The issue that happened with PSP is we got overrun with ports," he explains to Gamasutra. "It became very difficult for us to define what made PSP unique. The content development became a bit unstructured or decentralized, in that we got a lot of content that was on PlayStation 2 and got thrown over to the handheld."

Koller believes Sony learned its lesson with that problem on PSP and is actively taking steps to avoid repeating that mistake on PS Vita. He says portable content "isn't something consumers play because they've left the living room. It's something that [needs to be] unique, and defines the Vita experience."

A lot of PS Vita's early catalog has so far been made up of console ports -- which may have contributed to the troubles Sony has faced with building momentum for the system so far -- but now the company is strongly recommending against and guiding publishers away from ports.

Koller points to a couple upcoming PS Vita exclusives that are unique interpretations of popular console franchises, and says that Sony tells publishers to "Follow what Ubisoft is doing with Assassin's Creed. Follow what Activision is doing with Call of Duty."

With that approach in mind, Koller says, "The messaging is similar [between PSP and PS Vita], but I think the output is going to be quite different."

No jeszcze niech innych zachęcają do przenoszenia "dużych" IP na Vitę :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

sory leszek, ale udowodniłeś już swoje kompetencje zaśmiecając ten temat do wyrzygania, o samych grach nie pisząc nic konkretnego. nie chce mi sie z tobą gadać , wole pogadać z xbotami, oni przynajmniej grają na konsolach .

Opublikowano

Nie od dzis wiadomo, ze po ps3 czesciej siegaja casuale, ktorzy uzywaja ps3 raczej jako odtwarzacza br. Dla nich PS+ jest na pewno super oferta.

niestety, u mnie w robocie znajomi w przedziale wiekowym 20-35 którzy mają ps3 są mniej ogarnięci niż dwie babki które kupiły sobie x360 + kinect, babki korzystają z XBL i grają online a kolesie z ps3 poza jednym nie podłączają pod neta plejsztejszona bo jak mówią...''nie wiedzą jak, boją się''.

Kupili ps3 bo znają $ony z PSXa i walkmanów z lat 90tych, no i filmy oglądają na BR, dokładnie, ps3 to nie konsola czy komputer ale odtwarzacz BR z możliwością odpalenia sobie czasem sobie gry.

Tak właśnie jest w większości krajów, gdyby nie znaczek $ony i PS to ta konsolka by skończyła gorzej niż Gamecube, na szczęście powoli to się zmienia.

Opublikowano

+ w większości sklepów zazwyczaj siedzą za ladą takie typy jak Mendrek (bierz Pleya, bo lepszy!), no i oczywiście nie przepadają za Xboxem, bo... jest od Microsoftu xD ostatnio tak usłyszałem od typków, czyli typowe, żenujące "argumenty" zaślepionych fanów tej pseudo konsoli co w sumie chyba nie dziwi.

Sciemniasz albo mowisz na podstawie jednej zaslyszanej rozmowy.

Sprzedawca nie ma swojego zdania. Jego zadaniem jest w pierwszych zdaniach skumac co bedziesz chcial kupic, na podstawie kilku prostych pytan. Potem dobierajac sprzet wychwalac go, ukazujac wady konkurencji. Jak zwykle wiesz o czym mowisz.

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Serio piszę, mam nawet w dwóch sklepach takich typów, jedni siedzą w komputerowym a drudzy w AGD/RTV i jeden za drugim powtarza podobne bzdury w ogóle prawie nie mając pojęcia o obu konsolach. A w tym AGD to nawet przez rok nie mogli sprzedać jednego Xboxa, bo wszystkim polecali tylko PS3. Aha, a jeden z komputerowego odpala już gry z emulatora PS3 na swoim PC. xD (pipi)a, gdzie ja mieszkam...

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

Mendrek, mi się sama idea tej usługi nie podoba. Płacenie za kota w worku jest niezgodne z moją naturą i nie zgadzam się na coś takiego. Dodatkowo ta usługa nie jest mi do niczego potrzebna (podobnie jak Gold). Wiem w co chcę zagrać, wiem co chcę kupić, jak nie jestem pewien to mam dema, recenzje, filmiki. Nie muszę czekać, że coś dostanę w ramach abonamentu. Stać mnie na kupienie tego co chcę (zachowując proporcje obv).

Opublikowano

niestety, u mnie w robocie znajomi w przedziale wiekowym 20-35 którzy mają ps3 są mniej ogarnięci niż dwie babki które kupiły sobie x360 + kinect, babki korzystają z XBL i grają online a kolesie z ps3 poza jednym nie podłączają pod neta plejsztejszona bo jak mówią...''nie wiedzą jak, boją się''.

Kupili ps3 bo znają $ony z PSXa i walkmanów z lat 90tych, no i filmy oglądają na BR, dokładnie, ps3 to nie konsola czy komputer ale odtwarzacz BR z możliwością odpalenia sobie czasem sobie gry.

Tak właśnie jest w większości krajów, gdyby nie znaczek $ony i PS to ta konsolka by skończyła gorzej niż Gamecube, na szczęście powoli to się zmienia.

Takie bajki to możesz wciskać kolegą z podwórka.

Opublikowano

oj jaki rage sonybociarni :) niestety sonyboty żyją tylko forum to później szokuje ich że exów nikt nie kupuje a ps3 służy głównie do oglądania filmów a przecież w internecie te gry były takie popularne.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

w bajkach to akurat Sony jest najlepsze.

Jest takie samo w mówieniu bajek co każda inna firma nastawiona na zysk. Jak myślisz, że kochany MS działa inaczej to jesteś naiwny jak małe dziecko.

Opublikowano

Jest takie samo w mówieniu bajek co każda inna firma nastawiona na zysk. Jak myślisz, że kochany MS działa inaczej to jesteś naiwny jak małe dziecko.

MS nie obiecywał 2x HDMI i 1080p w każdej grze ;) c nie ...

Opublikowano

nie pisałem, że jedyne. Dziecko.

120 fps i 1080p w każdej grze, tego to nigdy nie zapomnę

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

Obiecywał i obiecuje cuda na kiju za każdym razem wydając nowego windowsa, a w praktyce okazuje się, że system ten jest kupą łajna.

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

synek bez agresji że ludzie używają głównie ps3 do oglądania filmów, skoro $oniacz tak reklamował ps3 to tak jest teraz a brak exów też robi swoje, bajki to wiesz...kradzione samochody z Rumunii i gangsterka na forum o gierkach :sweat:

Opublikowano

Obiecywał i obiecuje cuda na kiju za każdym razem wydając nowego windowsa, a w praktyce okazuje się, że system ten jest kupą łajna.

jakiego ubuntu używasz?

Opublikowano

synek bez agresji że ludzie używają głównie ps3 do oglądania filmów, skoro $oniacz tak reklamował ps3 to tak jest teraz a brak exów też robi swoje, bajki to wiesz...kradzione samochody z Rumunii i gangsterka na forum o gierkach :sweat:

O proszę skąd ty wiesz, że z Rumunii? Pisałem o tym tylko na jednym forum, które zajmuje się takimi przypadkami. Trzeba widzę uważać co się piszę :/ Nie pisz bzdur, że użytkownicy głównie używają PS3 do filmów bo albo przedstawisz konkretne fakty albo będziesz domniemywał i wysuwał swoje przypuszczenia.

Opublikowano

to z jakiego Ubuntu korzystasz Dixi?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.