Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Nie napisałem, że jest zła.

Nie wiem jaki fragment jest w demie, ale poczatek (walka z posejdonem) robi mega wrażenie.

edit. opczaj

http://www.youtube.com/watch?v=KzqJswRGc8o

dodaj do tego conajmniej 42 cale plus spoko audio i masz kose

OK, w demie tego nie było. Po tych wszystkich "ochach" i "achach" spodziewałem się jakiegoś opadu szczęki, a grafika okazała się bardzo dobra i nic więcej (demo).

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Metal Gear Rising właśnie stał się tytułem ekskluzywnym dla Playstation 3

Metal Gear Rising od samego początku można nazwać tytułem pechowym. Tezę tą potwierdza decyzja Konami o wycofaniu gry z platformy Xbox 360 – na całe szczęście tylko w rejonie Japonii. Powód rezygnacji z wersji gry na konsolę Microsoftu nie został podany. Konami jednak zapewnia, że wydanie gry na 360′tkę na rynku ogólnoświatowym nastąpi zgodnie z planem.

Ot, taka tam informacja ;)

Opublikowano

demo nie dość,że z mało widowiskowego fragmentu gry to jak wspominał Emet (i nawet dał linka do obrazków z eurogamer) jest dużo brzydsze - brak wielu efektów graficznych, o wiele gorsze oświetlenie a nwet gorszy framerate.

IMO początek GOWIII + Kronos >>>wszystko inne na tej generacji, jeśli chodzi o oprawę A/V i epickość

Opublikowano
]Metal Gear Rising od samego początku można nazwać tytułem pechowym. Tezę tą potwierdza decyzja Konami o wycofaniu gry z platformy Xbox 360 – na całe szczęście tylko w rejonie Japonii. Powód rezygnacji z wersji gry na konsolę Microsoftu nie został podany. Konami jednak zapewnia, że wydanie gry na 360′tkę na rynku ogólnoświatowym nastąpi zgodnie z planem.[/color]

Ot, taki tam trol ;)

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

A wiesz, że to dotyczy tylko Japonii czy tylko sam nagłówek ci wystarczył do pełni szczęścia??

Wiem, ale mimo wszystko :) Dlatego napisałem "ot taka tam informacja"

Konami ostatnio nieźle trolluje X360 i MS :)

Ps. Pewnie już palce xbockie wystartowały do pisania jakie to MGS: Rising jest słabe i w ogóle. Na szczęście w porę otarli zimny pot i mogą spać spokojnie, ich znienawidzony wróg Sony które na złość im ma lepszą konsolę, nie otrzymało poza Japonią nowego ex'a (jakby już tych miało za mało... ).

Opublikowano

demo nie dość,że z mało widowiskowego fragmentu gry to jak wspominał Emet (i nawet dał linka do obrazków z eurogamer) jest dużo brzydsze - brak wielu efektów graficznych, o wiele gorsze oświetlenie a nwet gorszy framerate.

IMO początek GOWIII + Kronos >>>wszystko inne na tej generacji, jeśli chodzi o oprawę A/V i epickość

A SMS stawiają sobie za cel przebić obie te akcje. Już się nie mogę doczekać co tam wymyślą.

Opublikowano

A SMS stawiają sobie za cel przebić obie te akcje. Już się nie mogę doczekać co tam wymyślą.

właśnie to mnie ciekawi...na razie to co pokazali w ogóle nie pokazuje wspomnianej epickości(choć pokazali z singla dopiero 1 etap) , a director nowego GoW:A swego czasu napisał,że początek nowej części zdeklasuje GOW3

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

A i jeszcze jedno, mendrek, ostatnio byłeś bardzo szybki we wręczaniu innym banów, więc teraz:

Widać, że do niektórych dalej nie dochodzi więc robię nowy temat.

Krótka piłka. Nie ma wklejania samych linków. Nie ma. Możesz być samotną matką na kuroniówce i te kolejne kliknięcie na twój niesamowitą "stronę" uratuje Ci życie - nic mnie to nie obchodzi.

Jeżeli chcesz przekazać forumowi jakąś informację. Wklej w cytat jej treść. Ba, nasze forum jest nawet tak inteligentne, że przeniesie za Ciebie obrazki! Linka możesz dać pod spodem. Może ktoś się nad tobą zlituje i kliknie.

Od początku przyszłego tygodnia będą leciały warny jak leci.

masz prawo (i obowiązek) sam sobie wręczyć bana.

W ogóle co to za "mod" skoro nawet nie zna i nie przestrzega regulaminu/zasad panujących na forum??

Opublikowano

A i jeszcze jedno, mendrek, ostatnio byłeś bardzo szybki we wręczaniu innym banów, więc teraz:

Widać, że do niektórych dalej nie dochodzi więc robię nowy temat.

Krótka piłka. Nie ma wklejania samych linków. Nie ma. Możesz być samotną matką na kuroniówce i te kolejne kliknięcie na twój niesamowitą "stronę" uratuje Ci życie - nic mnie to nie obchodzi.

Jeżeli chcesz przekazać forumowi jakąś informację. Wklej w cytat jej treść. Ba, nasze forum jest nawet tak inteligentne, że przeniesie za Ciebie obrazki! Linka możesz dać pod spodem. Może ktoś się nad tobą zlituje i kliknie.

Od początku przyszłego tygodnia będą leciały warny jak leci.

masz prawo (i obowiązek) sam sobie wręczyć bana.

W ogóle co to za "mod" skoro nawet nie zna i nie przestrzega regulaminu/zasad panujących na forum??

headshot Mendrka....będziemy tęsknić za Tobą oooo cudowny moderatorze ;)

Opublikowano

właśnie to mnie ciekawi...na razie to co pokazali w ogóle nie pokazuje wspomnianej epickości(choć pokazali z singla dopiero 1 etap) , a director nowego GoW:A swego czasu napisał,że początek nowej części zdeklasuje GOW3

Jak dla mnie wizualnie już jest bardzo dobrze. Kratos jest jeszcze lepiej animowany i co mi się jeszcze podoba, to odrobinę przybliżona kamera do postaci. W trójce tak blisko była chyba tylko przy pierwszej walce z Zeusem.

Opublikowano

Link poprawiony :)

Tym samym...

4. Użytkownik po naprawieniu szkody może zgłosić ten fakt moderatorowi i wnieść o cofnięcie ostrzeżenia. Dotyczy to wyłącznie ostrzeżeń za nieregulaminowe avatary/podpisy lub posty/temat wymagające zachowania odpowiedniej formy zgodnie z regulaminami wewnętrznymi działów.

Na szczęście zdążyłem przed karą moderatora (której i tak z technicznych czysto przyczyn nie można w postaci ostrzeżenia przyznać).

Ps. Małe przeoczenie, ale miło że patrolujecie. Teraz przydałaby się postawa obywatelska także wobec zwykłych użytkowników, przycisk "zgłoś" nie boli.

By nie było offtopa:

http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,12477662,Darmowe_tatuaze_dla_fanow_serii_Tekken.html

Dla nas to raczej ciekawostka, bo dotyczy jedynie Wysp Brytyjskich. Ale może Ci, którzy mieszkają poza granicami Polski, sprawdzą propozycję Namco Bandai na własnej skórze? Dosłownie.

Firma postanowiła w dość ciekawy i oryginalny sposób uczcić premierę Tekken Tag Tournament 2. Nawiązała bowiem współpracę ze studiem Frith St. Tattoo, efektem czego będzie prezent (darmoszka!) dla pięciu pierwszych osób, które wyrażą chęć wytatuowania sobie na ciele czegoś związanego z serią Tekken. Fani muszą stawić się w studio w dniu jutrzejszym i trzymać w dłoniach swoją kopię Tekken Tag Tournament 2. Jeśli jednak termin nie przypadnie komuś do gustu, może wymienić swój prezent na ważny 3 miesiące, wart 300 funtów voucher, który zrealizuje później.

Przy aktualnym kursie walut to około 1500 zł - nie wiem, jak wyglądają ceny tatuaży w UK, ale w Polsce można sobie zrobić za tę cenę naprawdę fajną "dziarę". Powiem Wam, że choć nie interesuje mnie motyw z Tekkena, to informacja o tym niecodziennym pomyśle zapaliła mi w głowie lampkę pod tytułem "chcę kolejny tatuaż". A jeśli czasem oglądacie materiały wideo z moim udziałem, to wiecie, że mam ich już kilka i nie są to subtelne "maluszki".

Ciekawe co na to Kali ;)

Opublikowano

a ja mam pytanie fabularne dotyczące serii GOW (cz 1 i cz 2 ograłem cz 3 nie) -

na koniec cz 2 Kratos cofa się w czasie i sprowadza Gaje (i inne tytany) do wspołczesności tak?

Edytowane przez Mendrek
TAKIE RZECZY W SPOILERACH

Opublikowano

gra ma 5 lat ... na uj spoiler ...

Ta

przeniósł ich do teraźniejszości

myślałem że ludzi się pooriętują że chodzi mi o czasu jemu współczesne ... ale przeceniam czasem co poniekórych...

Opublikowano

Metal Gear Rising właśnie stał się tytułem ekskluzywnym dla Playstation 3

Metal Gear Rising od samego początku można nazwać tytułem pechowym. Tezę tą potwierdza decyzja Konami o wycofaniu gry z platformy Xbox 360 – na całe szczęście tylko w rejonie Japonii. Powód rezygnacji z wersji gry na konsolę Microsoftu nie został podany. Konami jednak zapewnia, że wydanie gry na 360′tkę na rynku ogólnoświatowym nastąpi zgodnie z planem.

Ot, taka tam informacja ;)

W Japonii to nawet iDOLM@STER na X360 dogorywa, bo PS3 zaczyna mieć ekskluzywne DLC jeśli mnie pamięć nie myli... :P

Opublikowano

zastanawiam się czy nie kupić plejtejszyn 3, najlepiej niech odpowie ktoś obiektywny... Mendrek doradzisz?

Opublikowano

ja mam ps3 i xboxa 360 . Ps3 prócz tych kilku exów nie ma nic kompletnie do zaoferowania . Kupić parę exów ograć singla i puścić w świat dalej konsole

Opublikowano

Kolejna niedoyebana gra na ps3.

Fani konsoli dawnego giganta rtv nie sa w tym roku rozpieszczani - zero sensownych exow, kolejna ohydna multiplatforma (w porwnaniu do X; najpierw sleeping dogs, a teraz fall of cybertron).

http://www.lensoftruth.com/head2head-transformers-fall-of-cybertron-analysis/

Opublikowano

Na obecnym etapie nie opłaca się kupować PS3 czy x360, Trzeba czekać na obniżkę bo x360 kosztuje od 200$ do 300$ a PS3 od 250$ do 300$. Tyle kasy za 7 letnie konsole to rozbój w biały dzień. Moim zdaniem zdecydowanie bardziej opłaca się kupić WiiU za 300$.

Opublikowano

Sig oczywiście nie ma racji, ale myślę że po latach istnienia kilku edycji tych tematów, chociażby z moich postów wielokrotnie odkręcających takie mity i bzdury można wywnioskować,

Bierz PS3, nie ma lepszej priorytetowej konsoli, no chyba że lubisz radosne klimaty + Mad World, to Wii :) X360 jako uzupełnienie, bo też jest bardzo dobrą konsolą.

A co do LoT. Google prawdę powie:

2jcfypk.jpg

Opublikowano

Kolejna niedoyebana gra na ps3.

Fani konsoli dawnego giganta rtv nie sa w tym roku rozpieszczani - zero sensownych exow, kolejna ohydna multiplatforma (w porwnaniu do X; najpierw sleeping dogs, a teraz fall of cybertron).

http://www.lensoftru...rtron-analysis/

dość spora różnica...szkoda,że po 7 latach dalej niektórym developerom nie chce się bawić w optymalizację na ps3(albo przynajmniej nie przygotowali po 7 latach enginów które świetnie radzą sobie z ps3). Mam nadzieję,że w następnej generacji Sony po raz kolejny nie wyskoczy z czymś pokroju Cell/Emotion Engine. By multiplatformy wyglądały i działały dobrze konsola MUSI być zbliżona w architekturze do PC, w przeciwnym razie w dobie rosnących kosztów developingu nie będzie się chciało firmom specjalnie wydawać kasy by doprowadzać wersję na jedną konsolę do standardów reszty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.