Opublikowano 1 listopada 201410 l Podoba mi się ta gra. Czemu ja się nią wcześniej nie interesowałem? Nie wiem, ale mam już 3 gry które mam do ogrania na Wii U także liczba rośnie!
Opublikowano 1 listopada 201410 l Podoba mi się ta gra. Czemu ja się nią wcześniej nie interesowałem? Nie wiem, ale mam już 3 gry które mam do ogrania na Wii U także liczba rośnie! Bo była potraktowana po macoszemu i mało co w mediach się pojawiała.
Opublikowano 9 grudnia 201410 l Da się. Całą grę da się przejść na pro controllerze? Jak grałem na pro, w momencie ustawiania kombinacji zamka szyfrowego (w etapie z dema), na TV pojawiał się komunikat żeby wziąć padleta. Podobnie było przy sterowaniu rakietami. Edytowane 9 grudnia 201410 l przez Kris77
Opublikowano 15 stycznia 201510 l Jaka ta gra potrafi być niemożebnie irytująca, a jednocześnie bardzo dobra. Nie mogę za cholerę pojąć decyzji projektowej o tym, aby praktycznie niczego nie uczyć użytkownika. Tak jak większość gier przesadza z trzymaniem gracza za rączkę, tak tutaj jest zupełnie odwrotna sytuacja.
Opublikowano 16 stycznia 201510 l ta gra przez pierwszą połowę wkurza ale potem się już człowiek przyzwyczaja i jest lepiej. Większość gier ma niski próg wejścia i im dalej w las tym trudniej tu początek to hardcore ale im więcej grasz tym łatwiej
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Powinni powiesić Kamiye za jaja za to, że pozwolił na sterowanie kamerą (w mniejszych pomieszczeniach) padletem. Właśnie trafiłem na moment z 'labiryntem;' i mało brakowało, a potrzebowałbym nowego kontrolera
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Ja pyerdole pierwszy ragequit od czasów gdy grałem w Gearsy online. Operation 004-B. Walka z księciem na samym początku. Do jasnej cholery czemu połowy ataków nie mogę zablokować. Oczywiście jak dostanę to nie mam drużyny i prawie na pewno oberwę kolejnym atakiem, bo nie zdążę ich zebrać i zablokować. Fuck. This. Shit.
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Musze to kupic. Byla jedna na allegro dosc tanio ale olalem i teraz zaluje.
Opublikowano 1 sierpnia 20159 l Autor Dobra, jestem po dwóch operacjach. Na co warto wydawać piniondze?
Opublikowano 2 sierpnia 20159 l Autor Dzięki. btw ta muzyczka w sklepiku już mi się wryła w szyszynkę.
Opublikowano 2 sierpnia 20159 l Autor Okej. Jak to przeczytałem w grze, to mi się z Okemi skojarzyło. Przyznam że się nie spodziewałem, że porażka nie przywraca cię do ostatniego checkpointu, tylko coś ala Bioshock.
Opublikowano 19 maja 20168 l Właśnie kupiłem tego hiciora po tym co przeczytałem spodziewam się, że na początku będzie ciężko, ale czy jest jakiś sposób, żeby chociaż trochę sobie to ułatwić ? Nie wiem..może coś trzeba kupić w sklepie czy coś w tym stylu ?
Opublikowano 19 maja 20168 l Tak jak pisałem United Guts i przyszłościowo Ukemi. Dodatkowo obejrzenie powinno zmniejszyć frustrację o połowę.
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Jest pp 3 operacjach i 5h gry. Coś mogę powiedzieć - PG znowu to zrobiło i Hideki jest geniuszem w robieniu nowych IP. Więcej juz napisze po przejściu ale kocham ten tytuł.
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Wow czyli kolejny tytuł do ogrania. Ja od niedawna mam WiiU i gram teraz w Wind Wakera. W sumie nie wiedziałem że to gra Platinum Games heh
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Oj nie, ja kupiłem swoją kopie razem z konsola w grudniu 2015. tyle czasu czekało na zagranie.
Opublikowano 30 grudnia 20177 l To jeszcze lepiej..dwa lata nie sprawdzić tak dobrej gry i to jeszcze od firmy, którą tak lubisz ?! Mimo wszystko lepiej późno niż wcale chciałbym dwójkę na Switcha Edytowane 30 grudnia 20177 l przez funditto
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Dawkuje sobie gierki które z góry wiem ze będą dobre żeby było coś świetnego na te crapy z dużych konsol. No czekało dwa lata, ale jak smakuje.
Opublikowano 4 stycznia 20187 l Mój Boże co za ostatni boss! Jutro skrobne coś więcej ale geniusz to mało powiedziane. Edytowane 4 stycznia 20187 l przez XM.
Opublikowano 4 stycznia 20187 l Jak będziesz się rozpisywał to możesz też dodać jakiś krótki ranking gier Platinum
Opublikowano 4 stycznia 20187 l Bayonetta 2 > Nier > TW101 > Bayonetta > MGR >= Vanquish > Anarchy Reigns > Madworld Krzywdę robie temu studiu robiąc rankingi ich gierek bo przy każdej bawiłem się wyśmienicie ( no procz madworlda), a w 5 z nich nawet mam platyne. TW nawet nie wiem czy nie wyżej będzie od Niera ale to musze przejść ze dwa razy jeszcze.
Opublikowano 4 stycznia 20187 l Zazdro że dopiero tego sztosa skończyłeś. Dla mnie jedna z moich top 3 gier na wii u i wyżej niż bayo 2