Jump to content

DEMO RESIDENT EVIL 6 xbox360

Recommended Posts

Posted

Witam pobralem demo RE6 i chce go odpalic z usb .Caly czas konsola mi tego dema nie widzi :(.

Mam folder 000000000000000000 klikam na niego jest folder 4343882D klikam i jest folder 00080000 klikam i jest plik z demem.Jak to zgrac na usb aby dzialalo?.Dzieki za pomoc .

• Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

a macie najnowszy dash? czym zrzucaliście to demo na usb? można to zrobić chociażby party buffalo czy usb xtaf explorerem. pamiętajcie, żeby przy injectowaniu poczekać, aż system pozwoli wam na bezpieczne usunięcie dysku (nie będzie wyskakiwał komunikat o używaniu pendrive'a przez jakiś proces).

Edited by Kinoji
Posted (edited)

ja nie moglem przerzucić tego dema na pendrivea. Używałem jednego i drugiego programu

Jak klikam insert folder i wybieram folder z demem to wyskakuje komunikat ''odmowa dostępu do ścieżki''. O co może chodzić ?

Edited by 44bronx
Posted (edited)

Ja to zrobilem.tak.

1 format usb pod xboxem.

2 wkladamy usb do pc.

3 pobieramy program http://download.cnet...j=dl&tag=button

4 przenosimy gole demo tym programem na usb i smiga.

czyli w tym programie wrzuciłeś sam ten plik ''60CBBE264CC205195AD91592D44756A2B3BD2C2343'' na usb ?

dobra, w tym programie wyskakuje komunikat ''invalid STFS package'' więc pewnie sciągnąłem zepsuty plik

Edited by 44bronx
Posted

Ja to zrobilem.tak.

1 format usb pod xboxem.

2 wkladamy usb do pc.

3 pobieramy program http://download.cnet...j=dl&tag=button

4 przenosimy gole demo tym programem na usb i smiga.

czyli w tym programie wrzuciłeś sam ten plik ''60CBBE264CC205195AD91592D44756A2B3BD2C2343'' na usb ?

dobra, w tym programie wyskakuje komunikat ''invalid STFS package'' więc pewnie sciągnąłem zepsuty plik

Formatujesz usb pod xboxem i podpinasz usb pod pc reszte masz tu

http://www.youtube.com/watch?v=62c-WlE251Y nie po Polsku ale dasz rade.Powodzenia.

Posted (edited)

Gwarantuje ze dziala demo z USB, sam tak gralem w nie dopoki nie przerzucilem go na dysk (choc uzywalem innego programu niz wy).

Folder z zerami musi miec ich 16, nie wiecej, nie mniej. Warto tez dodac ze ten folder musi sie znajdowac w folderze o nazwie Content.

Edited by Bansai
Posted

Mi też wyskakiwały różne błędy dopóki nie zrobiłem tego tak:

- sformatowałem pena

- skonfigurowałem pena w ixie

- skopiowałem jakiś randomowy obrazek gracza z pamięci konsoli na pena (żeby stworzyło folder content)

- zinjectowałem folder "4343882D" do content/0000000000000000

i poszło.

Posted

Gwarantuje ze dziala demo z USB, sam tak gralem w nie dopoki nie przerzucilem go na dysk.

Folder z zerami musi miec ich 16, nie wiecej, nie mniej. Warto tez dodac ze ten folder musi sie znajdowac w folderze o nazwie Content.

Przez ten program dajemy na usb SAMO GOLE DEMO BEZ INNYCH .Demo dziala i z usb i z dysku .Po skopiowaniu na usb dajemy na potwierdzenie operacji .

Posted

Żeby stworzyć automatycznie te foldery przerzuciłem jakieś tam demko z HDD konsoli na USB, na które chcę wrzucić demo RE6. W każdym programie wyskakują komunikaty jak chcę je przerzucić. Ściągnę demo od nowa i zobaczę co się będzie działo.

Posted

Gwarantuje ze dziala demo z USB, sam tak gralem w nie dopoki nie przerzucilem go na dysk.

Przez ten program dajemy na usb SAMO GOLE DEMO BEZ INNYCH .Demo dziala i z usb i z dysku .Po skopiowaniu na usb dajemy na potwierdzenie operacji .

A dziala ci to demo ?

Posted

A dziala ci to demo ?

Tak smiga bez problemu juz :) Wszystko jak to zrobic jest w linku z yt.

Żeby stworzyć automatycznie te foldery przerzuciłem jakieś tam demko z HDD konsoli na USB, na które chcę wrzucić demo RE6. W każdym programie wyskakują komunikaty jak chcę je przerzucić. Ściągnę demo od nowa i zobaczę co się będzie działo.

Otwierasz to demo programem a nie recznie ,wszystko masz w linku na yt.